سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پنهان کاری سازمان‌های جاسوسی آمریکا در مبارزه علیه تروریسم

اسنودن باعث شد شکاف میان رییس جمهوری آمریکا و سازمان های امنیتی و جاسوسی آمریکا بیش از پیش افزایش یابد .

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران ؛ شبکه روسی راشاتودی در مصاحبه با گلنمور هاروی ، تحلیلگر امور اطلاعاتی به نقلازوی نوشت : هنگامی که پای مسائل امنیتی و مبارزه با تروریسم به میان می آید سازمان های اطلاعاتی ایالات متحده ترجیح می دهند هیچ گونه سخنی را به زبان نیاورده و کاملا مخفیانه به فعالیت های خود بپردازند . 

دو دلیل برای این کار وجود دارد . در وهله نخست بایداشاره کرد که اوایل صبح یکی از روزهای گذشته "اف بی آی" به منزلی در ایالت ویرجینیا حمله ور شده است اما تاکنون وزارت دادگستری آمریکا هیچ گونه واکنشی نسبت به این اقدام از خودنشان نداده است . در واقع این سازمان های جاسوسی در آمریکا ازقانون استفاده از "خبرچین" که در زمان جنگ جهانی اول مرسوم بوداستفاده میکند تا از این طریق مردم را شناسایی ، آزمایش یا بازداشت کند . 

دلیل دوم را می توان اسنودن دانست ، فردی که باعث شد شکاف میان رییس جمهوری آمریکا و سازمان های امنیتی و جاسوسی آمریکا بیش از پیش افزایش یابد . بر اساس بخشی از افشاگری های این فرد ، باراک اوباما بعنوان رییس جمهور از تنها 30درصد از پرونده های در دست اقدام سازمان های جاسوسی و اطلاعاتی دولت خود مطلع است . 

این در حالی است که به گزارش رسانه ها ، ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه ارتباط بسیار نزدیکی با سرویس اطلاعاتی خارجی فدراسیون روسیه و نیز سرویس امنیت فدرال فدراسیون این کشور داشته و از کوچکترین جزئیات اقدامات و فعالیت های آنان آگاهی دارد .علاوه بر پوتین ، روسای جمهور زیاد دیگری نیز در سایر کشورها روزانه به بررسی چنین اموری مشغول هستند اما اوباما ترجیح می دهد از این مسئله دور بماند . 

جامعه اطلاعاتی و جاسوسی آمریکا نیز در قبال این بی توجهی از سوی ریاست جمهوری کشور انتقاداتی دارد . آنها معتقدند دلیل این کناره گیری باراک اوباما ، نزدیکی به انتخابات ماه آینده درایالات متحده است و هرگونه تنش میتواند بر نتیجه آن تاثیر بگذارد . 

این تحلیلگر سیاسی همچنین افزود : واقعیت این است که بسیاری از شهروندان آمریکایی به " اسنودن " بعنوان منبعی از اطلاعات ناگفته از اقدامات درونی دولت واشنگتن نگاه می کنند . آنها اگر چه نمی توانند تاثیرگذاری چندانی در تغییر سیاست های کلی کاخ سفید داشته باشند اما از این مساله آگاه هستند که مقامات دولتی شان همه مسائل و حقایقی که در کشورشان روی می دهد را بازگو  نمی کنند. همین موضوع آنها را روز به روز بیشتر نسبت به اوباما بدبین کرده است . 



انتهای پیام/
برچسب ها: تروریسم ، آمریکا ، جاسوسی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.