به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه "الوطن"؛ مصر از حضور تروریسم در کشور خود شکایت کرد و "سامح شکری" وزیر خارجه این کشور از جهان خواست مصر را در مقابله با آن یاری دهد. کشور بزرگی مانند مصر در حالی که در آغاز راه قرار دارد به تنگ آمده است سوریه و نیز لیبی لبنان که تروریسم در آن لانه کرده و با معضل سخت و پیچیدهای دست و پنجه نرم می کند، وضع چگونه خواهد بود؟
دیگر بر هیچکس پوشیده نیست که تروریسم ساخته دست کشورهای متعددی است که هر کدام اهداف خاص خود را از آن داشته اند؛ هیچ فرزندی ممکن نیست پدر و مادر نداشته باشد؛ تروریسمی که در میهن عربی به قدرتی مبدل گشته و همانطور که وزیر مصری درخواست کرده ، به کمکی جهانی نیاز دارد نیز همینطور است.
اما داستان به همین جا ختم نمی شود؛ بلکه آغاز این داستان نوشته شده و خوانده شده و اکنون، سازندگان و حامیان آن بر کسی ناشناخته نیست؛ این شبیه هجمهای است که هر طرف، جزئی از آن را که در مسیر خود بدان نیاز دارد به عهده گرفته است؛ آنها خود، خویشتن را می شناسند و افتخار می کنند به اینکه باعث آزار سوریه، عراق و چه بسا به زودی، مصر شده اند.
آنچه سوریه طی این چهار سال با آن روبه رو بوده است، از ماهیت تشکیلات بین المللی و منطقه ای ایستاده در پشت تروریست ها پرده برمی دارد و هدف آن را که نابودی دولت و ملت سوریه است را روشن می سازد؛ به همین دلیل تنها راه پیش روی ما، درخواست قطع روابط با اصل تروریسم و تشکیلات جهانی عربی که در پس آن ایستاده و از آن حمایت می کند.
می دانیم قطع روابط، مانع از استمرار این تروریسم نخواهد شد؛ ولی پس از آنکه این تروریسم، به جهانی گسترده تبدیل شده و بیشتر کشورهای عربی را تهدید می کند، باید کاری کرد.
ما به صورت مستقیم با تروریسم روبرو هستیم، ولی جنگ حقیقی با طرف هایی است که در پشت آن ایستاده اند واز آن حمایت می کنند؛ بنابراین، دولت های زیان دیده از تروریسم باید تمام تلاش خود را بسیج کنند تا به سرچشمه این تروریسم برسند؛ میدان نبرد، تاکنون سخت، عمیق و پیچیده بوده و نیازمند صبر و وقت بسیار است؛ اما خشکاندن آبشخور تروریسم دور دست ترین و سریع ترین نتیجه را محقق خواهد ساخت و به وسیله ی آن، می توان تمام عناصر سرمایه گذاری کننده، حامی، مشارکت و حفاظت از تروریسم را متوقف و مرحله ی جدید و روبه رشدی را در حفاظت از میهن عربی خود بوجود آورد.
بر این اساس باید اعتراف کرد، اتحاد دولت های زیان دیده از تروریسم باید به سرعت شکل گیرد و تنها درخواست کمک از جهان کافی نیست؛ بلکه اقدام درست، ایجاد راه حلی گروهی است و این راه حل را باید در کشورهای زیان دیده از تروریسم جستجو کرد؛ راه حلی که میتواند به تنهایی در مقابل تروریسم از هر دو جنبه میدانی و حامی آن ایستاد.
انتهای پیام./