"علی حامدتوسلی" عضو هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز، در گفتگو با
خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به بورسیههای غیرقانونی و اعلام اسامی خاطیان از سوی وزارت علوم اظهارداشت: قوه قضائیه به عنوان مرجعی برای برخورد با تخلفات صورت گرفته از ضوابط پذیرش بورس است، اما وزارت علوم در این زمینه متولی پاسخگویی است.
وی ادامه داد: علاوه بر وزارت علوم، کلیه مسئولین ذیربط، معاونین و مدیر کل که مقدمات غیرقانونی تخلف از آییننامه و ضوابط پذیرش بورس را فراهم کردند، در این قضیه مسئولند و مطابق قانون باید پاسخگو باشند.
عضو هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز در پایان خاطرنشان کرد: عنوان مجرمانه تخلفات صورت گرفته در اعزام دانشجویان بورس به خارج کشور، تصرف غیرقانونی در بیتالمال است که مطابق قانون هرگونه دخل و تصرف در بیتالمال و استفاده غیرقانونی از اموال عمومی مستحق مجازات است.
گفتنی است؛ معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان ضمن تشریح تخلفات صورت گرفته در اعزام دانشجویان بورس به خارج و داخل کشور در دولت گذشته اعلام کرد: در این دوره 3002 نفر از دانشجویان بدون آزمون به بورس داخل و خارج اعزام شدند و این در حالی است که سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات با ورود به پرونده بورسیههای دولت گذشته، در حال بررسی تخلفات صورت گرفته هستند.
همچنین سرپرست وزارت علوم٬ تحقیقات و فناوری چندی پیش اعلام کرد: کمیته بررسی مصادیق بورسیهها به جد پیگیر تخلفات است و در این بررسیها اگر افراد جزو گروههایی باشند که به عنوان مثال از نظر سنی و یا معدل، مطابق آییننامه نبوده یا مدرک قبلی آنها دارای ایراد است٬ کمیته نسبت به برخورد با آنها تصمیمگیری خواهد کرد.
انتهای پیام/