سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرعامل شرکت توانیر:

رشد دو برابری ظرفیت نیروگاه های تجدید پذیر

حائری گفت: تا پایان سال‌جاری ظرفیت نیروگاههای بادی و خورشیدی درمقایسه با سال گذشته به دو برابر خواهد رسید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، همایون حائری در مراسم بیست‌ونهمین کنفرانس بین‌المللی برق، گفت: کنفرانس بین‌المللی برق با 29 سال برگزاری موفق، پایدارترین کنفرانس علمی کشور است.

وی با اشاره به اینکه ویژگی غالب صنعت برق، در تمام کشورها محافظه‌کاری نظام مدیریتی آن است، افزود: علت این امر قرار گرفتن صنعت برق در موقعیت مهم‌ترین زیرساخت حیاتی، ماهیت پرخطر بودن عملیات تولید، انتقال و توزیع برق، وجود لاینقطع اغتشاش‌ها در شبکه و ضرورت سنکرون بودن تمامی بازیگران شبکه سراسری با یک فرکانس و مستقل از نوع حضور و محل حضور ایجاب می‌کند که مدیریت و رعایت الزام‌های این محافظه‌کاری در صنعت برق‌رسانی همچنان ضروری باشد.

حائری تصریح کرد:در کنار پشتیبانی از صنعت برق‌رسانی، ضرورت دارد در جهت کمک به توسعه ملی و منافع مردم، پارادایم‌های جدید ازجمله تشخیص فرصت‌ها و پروتکل‌های جدید همچون سهم داشتن صنعت برق در اقتصاد جهانی را معرفی کنیم.

وی با بیان اینکه موضوع تشخیص فرصت‌ها این است که برای برنده شدن در محیط‌های با عدم قطعیت، نیاز است که ما از موفقیت‌های کوتاه‌مدت و گذرا به‌طور سریع و قطعی بهره‌برداری کنیم، افزود: تشخیص فرصت‌ها باید به یک مهارت کلیدی و تاثیرگذار در صنعت برق و یک روش سیستماتیک تقویت و توسعه شبکه تبدیل شود؛ به‌طوری که زودتر از رقبا فرصت استفاده از مزیت‌های رقابتی و گذرا را قدر دانسته و با چالاکی آنها را از آن خود کنیم.

حایری تصریح کرد: نوآوری در مدل فعالیت‌های جهان امروز اهمیتی به‌مراتب بیشتر از تحقیق و توسعه پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه فرصت‌ها بسیار اندک و زمان‌ها بسیار کوتاه هستند، گفت: ظهور فرصت‌ها و بلعیدن آن از موضوع‌های بسیار مهم است که امیدواریم صنعت برق کشور در کاهش تلفات شبکه ظرف یک سال به زیر 10 درصد بتواند این پارادایم جدید را معرفی کند.

مدیرعامل توانیر اظهار داشت: نیاز است صنعت برق ضمن پشتیبانی کامل از صنعت برق‌رسانی و سرویس‌دهی کامل به زیرساخت‌های کشور، با پروتکل جدیدی از مدیریت سبد انرژی و با رعایت دقیق استانداردها، هم تامین برق را درنظر بگیرد و هم موارد توسعه‌ای، امنیتی، رفاهی و اقتصادی آن را و هم به لوکوموتیو برقی و اتو و یخچال کار داشته باشد.

وی تصریح کرد: از نتایج مدیریت سبد انرژی در صنعت برق می‌توان قرارداد احداث حدود 7000 مگاوات بخش بخار نیروگاه‌های گازی و 1000 مگاوات انرژی‌های نو به‌ویژه بادی و خورشیدی از روش‌های بیع متقابل که با حمایت کامل دولت و مجلس انجام گرفته است را نام برد و تا پایان سال جاری ظرفیت نیروگاه‌های بادی و خورشیدی درمقایسه با سال گذشته به دو برابر خواهد رسید.
وی با تاکید بر اینکه صنعت برق باید بهتر و بیشتر صادرات داشته باشد، گفت: توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی و کالا، به مشارکت بیشتر در اقتصاد کشور و کمک به اشتغال منجر می‌شود.

وی افزود: با ایجاد رقابت و همکاری با سازندگان خارجی ازطریق افزایش کیفیت محصول، بدیهی است فضا برای بخش خصوصی در صنعت برق همیشه آزاد بوده است.

وی یادآور شد: بخش خصوصی همچنان پشتیبانی می‌شود تا بتواند نقش پررنگ‌تری را در توسعه ملی کشور و سهم موثری در اقتصاد جهانی به‌وجود آورد.

انتهای پیام/

برچسب ها: برق ، نیروگاه ، بادی ، خورشیدی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.