به گزارش
خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، در این دیدار که روسای دانشگاههای شهید بهشتی، اصفهان و نمایندگان روسای دانشگاههای تهران و علامه طباطبایی نیز حضور داشتند، دکتر نجفی ضمن اشاره به روابط ایران و چین در سالهای بعد از انقلاب در زمینههای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی اظهار امیدواری کرد که این سفر زمینههای همکاری با جمهوری خلق چین را به حوزه آموزش عالی نیز تعمیم دهد و عمق روابط را بیشتر کند.
سرپرست وزارت علوم در ادامه به آمار آموزش عالی کشور اشاره کرد و افزود: در حوزه آموزش عالی، ایران در وضعیت خوبی قرار دارد و مسلما توسعه همکاریها با چین به نفع هر دو کشور خواهد بود.
معاون وزارت آموزش چین نیز ضمن اظهار خوشحالی از سفر به ایران تمایل خود را به افزایش تعاملات علمی با ایران اعلام کرد و گفت: ما از طرف وزارت آموزش چین تمایل داریم همکاریهای علمی خود را به پیش ببریم. امضای تفاهم نامههای تبادل استاد و دانشجو، ایجاد کرسی ایرانشناسی در چین و چینشناسی در ایران از جمله راه کارهای این همکاری هاست.
گفتنی است در این جلسه دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه شهید بهشتی طی سخنانی از محروم شدن دنیا از علم تولید شده در ایران انتقاد کرد و اظهار داشت: در سالهای گذشته دسترسی ما را به مقالات علمی محدود کردند و در دو سال اخیر از چاپ مقالات علمی ایران جلوگیری میکنند و به این ترتیب به نظر میرسد به گونهای در حال محروم کردن دنیا از علم تولید شده در ایران هستند.
دکتر طالبی رئیس دانشگاه اصفهان هم آمادگی خود را برای همکاری با وزارت آموزش چین اعلام کرد.
رئیس دانشکده ادبیات دانشگاه علامه طباطبایی نیز گفت: دو سال است که زبان چینی در دانشگاه علامه طباطبایی دایرشده و در دوره نخست ۳۰ دانشجو مشغول تحصیل در این رشته هستند.
وی همچنین اظهار امیدواری کرد که با حل شدن مشکل استاد زبان چینی، این رشته نیز مثل زبانهای انگلیسی و فرانسه در دانشگاه علامه طباطبایی به خوبی ارائه شود.
انتهای پیام/