سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فانی در جمع مدیران و معلمان نمونه چهارمحال و بختیاری:

آموزش و پرورش به جای مدیریت آموزشی به رهبری آموزشی نیاز دارد

وزیر آموزش و پرورش در جمع مدیران و معلمان نمونه چهارمحال و بختیاری اظهارداشت: ما امروز در آموزش و پرورش به جای مدیریت آموزشی به رهبری آموزشی نیاز داریم.

 به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به نقل از  استان چهارمحال وبختیاری، علی اصغر فانی با حضور در جمع مدیران و معلمان نمونه استان طی سخنانی با اشاره به اینکه ما امروز در آموزش و پرورش به جای مدیریت آموزشی به رهبری آموزشی نیاز داریم، گفت: تفاوت رهبری آموزشی و مدیریت در این است که رهبری آموزشی قدرت نفوذ در دیگران را دارد و مادر آموزش و پرورش نیاز به مدیران و معلمانی داریم که در همکاران و دانش آموزانشان نفوذ کنند.

فانی بابیان اینکه اصولاً مدیران در آموزش و پرروش باید محبوبیت و مقبولیت داشته باشند، عنوان کرد:  در صورت محبوبیت و مقبولیت کارها خیلی ساده تر و سریع تر و اثربخش تر انجام می شوند.

وی در ادامه سخنان با اشاره به اینکه حاکمیت اخلاق و روابط انسانی کلید اصلی مدیریت در آموزش و پرورش است، تصریح کرد: ما امروز در آموزش و پرورش نیاز به اخلاق و روابط انسانی  داریم .

وزیر آموزش و پرورش همچنین به زندگی نامه معلم شهید خداکرم رجب پور، شهید شاخص فرهنگیان کشور در سال 1393 اشاره کرد و اظهار داشت: این شهید بزرگوار در مدرسه قدرت نفوذ بر دانش آموزان داشت و قدرت نفوذ و اعتماد کلید اصلی تربیت است.

وی با اشاره به اینکه گام اول در تربیت جلب اعتماد است، گفت: نقش اصلی آموزش و پرورش تربیت است و تربیت ایجاد رفتار مطلوب و پایدار در مربی است.

فانی گفت: از سیاست های جدی آموزش و پرورش مدرسه محوری است زیرا تربیت در مدرسه شکل می گیرد و نه در ادارات و وزارتخانه ها بنابراین همه باید تابع مدرسه باشند نه اینکه مدرسه تابع اداره و وزارتخانه باشد.

وی لازمه مدرسه محوری را سه عنصر اخلاق و روابط انسانی، مشارکت پذیری و مشارکت جویی و تمرکززدایی و تفویض اختیار عنوان کرد و گفت: تفویض اختیار به دیگران موجب رشد آن ها می شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: خلاء بزرگ در آموزش و پرورش ما این است که دانش آموزان کمتر با مهارت های زندگی آشنا می شوند.

فانی اظهارکرد: در سند تحول آموزش و پرورش آمده که دانش آموز ما بایستی در 6 ساحت علمی، اخلاقی و اعتقادی، زیباشناختی و هنری، حرفه ای و اقتصادی، تربیت اجتماعی و سیاسی و تربیت بدنی و جسمانی در حد نیاز آموزش ببیند اما فاصله ما تا اجرای این بخش خیلی زیاد است.

وی با اشاره به اینکه مهم ترین زیر نظام آموزش و پرورش منابع انسانی است افزود: در رابطه با نیروی انسانی سه نکته منزلت، هویت و معیشت را بایستی رعایت کنیم.

 وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: معلم ما بایستی انگیزه لازم و شایستگی حرفه ای داشته باشد.

وی با بیان اینکه لایحه رتبه بندی معلمان تا پایان امسال به مجلس می رود و با شناختی که از نمایندگان مجلس دارم تصویب خواهد شد، عنوان کرد: هر معلمی که تلاش بیشتر، طرح درس بهتر و پژوهش در حوزه کاری و به کارگیری روش های نوین تدرسی داشته باشد در رتبه بالاتری قرار می گیرد و در نتیجه حقوق بیشتر و انگیزه بیشتری پیدا می کند.

فانی اظهار کرد: ما در استان چهارمحال وبختیاری به دلیل کوهستانی بودن و پراکندگی زیاد روستا ها مشکلاتی در ارائه خدمات آموزشی و پرورشی داریم که با بکارگیری نیروهایی بومی وآموزش آن ها در دانشگاه فرهنگیان و استفاده از توان بخش خصوصی در مناطق کمتر توسعه یافته، بخشی از مشکلات نقل و انتقالات همکاران را مرتفع خواهیم کرد.

وی از اختصاص 250 میلیارد تومان تخت عنوان کیفیت بخشی به آموزش و پرورش خبر داد و گفت: طرح تعالی مدیریت مدرسه، رسیدگی به کلاس های چندپایه، توسعه پژوهشسراها در قالب کیفیت بخشی خواهد بود.

فانی در پایان تصریح کرد: هم در بودجه سال 94 و هم در برنامه ششم توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور، آموزش و پرورش در اولویت قرار می گیرد.

انتهای پیام/
برچسب ها: وزیر ، آموزش و پرورش ، معلم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.