به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان وبنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در جشنواره غذای خیریه بهار دانشگاه علوم پزشکی کاشان تعدادی از دانشجویان خوابگاه های دخترانه الزهرا (س) و امام علی (ع) شامل 24 گروه سه نفره و جمعی از کارکنان دانشگاه، غذاهای متنوعرا طبخ و به فروش رساندند و درآمد حاصل از فروش خود را به سالمندان و نیازمندان اهدا کردند.
این گزارش حاکیست، غذاهای ارائه شده در این جشنواره شامل انواع آش و سوپ، سالادها، ماکارونی، پیراشکی، کشک بادمجان، بیف استراگانف، انواع دسر و ... بود.
گفتنی است دانشجویان، کارکنان و اساتید با استقبال خود از این امر خیر و خرید غذاهای تهیه شده در این فعالیت خداپسندانه شریک شدند.
انتهای پیام/ز