جاوید بهروزین در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارن تبریز افزود: با نگهداری تخم مرغ، اسیدیته آن به سمت قلیایی شدن تمایل پیدا می کند.
وی تصریح کرد: محتویات تخم مرغ تازه استریل است ولی پوسته ان در اثر آلوده شدن به مدفوع و یا بسته به شرایط محل لانه تخم گذاری به میکروارگانیزم های بیماریزا و غیربیماریزا آلوده می شود.
بهروزین ادامه داد: تخم مرغ در طول نگهداری مقداری از رطوبت خود را از دست می دهد و در نتیجه وزن تخم مرغ کاهش می یابد.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: پوسته خارجی ترین قسمت تخم مرغ بوده و حدود 11 درصد وزن تخم مرغ را تشکیل داده و اولین لایه دفاعی در برابر عوامل میکروبی و باکتریایی است.