سرهنگ برزو همتی فرمانده انتظامی شهرستان ملارد در گفتگو با
خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران در تشریح این خبر گفت: در پی اعلام ربوده شدن مرد میانسالی در ملارد تحقیقات پلیسی در این زمینه آغاز و مشخص شد این مرد به قصد فروش یکی از باغهایش به همراه مدارک و اسناد مربوطه از منزل خارج و دیگر مراجعه نکرده تا اینکه شب بعد، شخصی به وسیله تلفن همراه فرد ربوده شده با خانوادهاش تماس و مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان در عوض رهایی گروگان طلب کرده است.
فرمانده انتظامی شهرستان ملارد ادامه داد: تحقیقات پلیسی در این رابطه با انجام اقدامات اطلاعاتی و چهره نگاری از متهمان برابر اظهارات مدیر مشاور املاک، به سرنخهایی رسید که منجر به شناسایی متهمان در روستایی نزدیکی شهرستان قدس شد.
وی افزود: با تحت تعقیب قرار گرفتن آدم ربایان طی هماهنگی با مراجع قضائی، ماموران دایره جنایی پلیس آگاهی شهرستان ملارد توانستند عملیات تعقیب و مراقبتهای نامحسوس را به نتیجه رسانده و در کمتر از ۴۸ ساعت از زمان ربایش، فرد به گروگان گرفته را صحیح و سالم از چنگ آدم ربایان نجات دهند.
سرهنگ همتی با اشاره به اینکه تحقیقات از دو متهم پرونده ادامه دارد، گفت: با اعلام خبر دستگیری آدم ربایان، شخص دیگری از پلیس آگاهی تهران بزرگ به شهرستان ملارد معرفی و اظهار داشت در کمتر از یک ماه قبل توسط همین افراد ربوده شده و مبلغ ۵۰ میلیون تومان در قبال آزادیاش پرداخت شده است.
این مقام انتظامی تصریح کرد: با کسب اطلاعات لازم از شاکی و مواجهه حضوری با متهمان توسط شخص مدعی شناسائی و پرونده دیگری نیز تحت عنوان آدم ربایی توسط متهمان همین پرونده در دست رسیدگی است.
سرهنگ همتی در ادامه بیام داشت: متهمان در بازجوییهای پلیس شگرد خود را این چنین گفتند: برای شناسایی افراد ثروتمند به نیازمندیهای روزنامهها رجوع کرده و املاک و باغهای گران قیمتی را که برای فروش گذاشته شده بود شناسایی و با مالکان آنها تماس گرفته و به بهانهٔ نهایی کردن قیمت و یا اخذ تخفیف اعتماد وی را جلب کرده و پس از حضور در محل قرار، به صورت چهار نفری قربانی را غافلگیر و پس از بستن دست و پایش، او را به باغ متروکی برده و باتلفن همراه خودش و یا گوشیهای سرقتی با خانواده قربانی تماس گرفته و درخواست وجه نقد میکردند.
رئیس پلیس شهرستان ملارد خاطر نشان کرد: با شکایت جدید احتمال بروز اقدامات مجرمانه دیگری در کارنامه سیاه متهمان متصور است.
انتهای پیام/