به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگارانمحمود گلزاری، معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در برنامه "ره آورد" گروه سلامت اجتماعی شبکه رادیویی سلامت با بیان این مطلب افزود: با توجه به اينكه در بسياري از كلان شهرهاي دنيا مساله کنترل خشم به شهرداري ها مربوط مي شود و شهرداري زير بار كنترل خشونت رفته اند. ما نيز با معاونت اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران مذاكره كرديم و به توافق رسيديم كه با همكاري هم، مراكز پيشگيري و آموزش و كنترل خشم را راه اندازي كنيم.
وی ادامه داد: در اين زمينه نزدیک به 40 نفر از افراد تحصيلكرده در مقاطع تحصیلی فوق ليسانس روان شناسي و مشاوره انتخاب و آموزش هاي مختلف به آن ها ارائه شده است. عوامل بروز خشم كه محيطي، خانوادگي و ... مي تواند باشد، مورد بررسي قرار خواهد گرفت و سپس اقدام به آموزش هاي عموم مردم و دانش آموزان می نماییم.
این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: نخستین مرکز پیشگیری و کنترل خشم برای نخستین بار و به صورت پایلوت در منطقه 7 شهرداری تهران، طی یکماه آتی راه اندازی می شود و سپس در استان های اصفهان، البرز و مشهد نیز راه اندازي خواهیم کرد.
گلزاری ادامه داد: همه اعضاي خانواده مي توانند از اين مرکز پیشگیری و کنترل خشم استفاده كنند كه البته آموزش به افراد در معرض خطر پسران و دختران در مقطع سنی نوجوان و جوان، که احتمال خشم در آن ها وجود دارد، مورد توجه بیش تری قرار دارند؛ امیداوریم بتوانيم در مدارس در اجتماع بزرگ دانش آموزان، آموزش و مشاوره ارائه شود. یا ممكن است افراد از كلانتري محل يا مدارس به مرکز پیشگیری و کنترل خشم ارجاع داده شود. روان شناسي باليني و مشاوره هستند كه ارائه خدمت مي دهند، از افرادی استفاده می شود که توانايي شان احراز شده و از كارشناسان علوم ارتباطات و جامعه شناسي نيز در اين مراكز حضور دارند.
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در پایان با بیان اینکه ويزيت توسط روان پزشكان نيز در صورت نياز مراكز، هزينه و اعتباراتي دارد كه بايد در شهرداري اعتبار آن ديده شود؛ اظهارکرد: آموزش ها رايگان است؛ که هزینه های مشاوره خصوصي را مردم، اداره امور جوانان و شهرداري مي پردارند. ساختمان و افراد متخصص به اندازه كافي نداريم. از اين رو اين طرح بودجه نياز دارد كه اميدواريم آرام آرام توسعه يابد.
انتهای پیام/