سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سازمان‌ملل حمله انتحاری روز گذشته در بغداد و شهادت نماینده پارلمان عراق را محکوم کرد

نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در عراق حمله انتحاری دیروز در بغداد را که به کشته شدن دهها غیر نظامی از جمله "احمد الخفاجی" از نمایندگان پارلمان این کشور منجر شد، محکوم کرد.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری آلمان، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در عراق حمله انتحاری دیروز در بغداد را که به کشته شدن دهها غیر نظامی از جمله "احمد الخفاجی" از نمایندگان پارلمان این کشور منجر شد، محکوم کرد.

دفتر روابط عمومی دفتر سازمان ملل روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد؛ "نیکولای ملادینوف" در پیامی حمله انتحاری با خودروی بمب گذاری شده در بغداد را  که به قتل احمد الخفاجی منجر شد، به خانواده این نماینده پارلمان و همه قربانیان این حمله  تروریستی تسلیت گفت.

 ملادینوف افزود افرادی که با توسل به خشونت و حملات تروریستی و  ارعاب مردم  عراق به دنبال دستیابی به اهداف شوم خود هستند، مطمئن باشند که تلاش‌های آنان هرگز به نتیجه نخواهد رسید زیرا جهان امروز در کنار دولت و مردم  است و  دشمنان این کشور در نهایت شکست خواهند خورد.



انتهای پیام/





تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.