آذر محمدی، روانشناس، در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: ازدواج راهی برای برآورده کردن نیازهای عاطفی و غرایز از طریق مشروع و تشکیل خانواده است که به اندازه عمر بشریت قدمت دارد.
وی درخصوص علل افزایش سن ازدواج گفت: تحول در الگوهای رفتاری مثل مصرف پوشاک، مسکن و درکل افزایش رفاه اجتماعی و سواد و تأثیر از فرهنگ غربی از دلایل اصلی بالا رفتن سن ازدواج است.
این روانشناس ادامه داد: تأثیر افزایش طلاقها و مطالبه مهریه باعث اعتقاد پیدا کردن به زندگی مجردی و رفع نیازهای عاطفی به صورت نامشروع شده است.
محمدی با اشاره به تأثیرات منفی افزایش سن ازدواج برجامعه و جوانان اظهار داشت: افزایش سن ازدواج باعث افزایش انحرافات اخلاقی، آسیبهای اجتماعی و گسترش بیماریهای مقاربتی میشود.
وی افزود: به دلیل بالا رفتن سن و کاهش قدرت ناباروری در بانوان، استمرار حیات به مرور از بین میرود و باعث افزایش سن جامعه و کاهش جمعیت میشود.
وی خاطر نشان کرد: خانوادهها باید ازدواج فرزندان خود در زمان مناسب اقدام کنند و در این خصوص با همیاری سازمانهای اجتماعی در کاهش هزینههای ازدواج و پرداخت وامهای قرضالحسنه، گسترش مراکز مشاوره و ارزش دادن به تأهل، شرایط و زمینه لازم برای ازدواج جوانان را فراهم کنند.
انتهای پیام/
اول فرهنگ خانه داری رو به دخترهایادبدن...
دخترا فکر میکنن شوهر عین عابربانک فقط دست توی جیب پول بده تا خرج کنن