سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی خبر داد

افزایش صادرات صنایع هوایی و فضایی / برگزاری نمایشگاه ملی توانمندی‌های صنایع هوایی و فضایی ایران

سالاری گفت: اتحادیه صنایع هوایی و فضایی در سال جاری با تعامل با دستگاه‌های دولتی، برنامه‌ریزی لازم را جهت توسعه صادرات محصولات این شرکت‌ها به صورت منسجم و در قالب یک برند صادراتی مشترک آغاز نموده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ امین سالاری رئیس اتحادیه صنعت هواو فضا در نشست خبری که به مناسبت برگزاری نمایشگاه ملی توانمندیهای صنایع هوایی و فضایی ایران برگزار شد گفت: پنجمین نمایشگاه ملی توانمندی های صنایع هوایی و فضایی ایران از 29 مهر تا 2 آبان در سالن ترمینال 5 فرودگاه مهرآباد برگزار خواهد شد.

وی افزود: اتحادیه‌‌ صنایع هوایی و فضایی ایران که به عنوان تنها اتحادیه بخش خصوصی صنایع هوایی و فضایی با بیش از 164 شرکت فعال در این حوزه در سراسر کشور در حال فعالیت است تا کنون طی 4 دوره موفق این نمایشگاه را برگزار کرده و برای پنجمین بار قرار است در برپایی یکی از مهمترین رویدادهای هوافضایی منطقه نقش اصلی را ایفا کند.

وی تاکید کرد: این نمایشگاه با هدف نمایش توانمندیهای فناورانه و صنعتی شرکت‌های هوایی و فضایی کشور، افزایش توسعه همکاری‌ها، تعاملات ملی و بین‌المللی و همچنین ترویج فرهنگ هوانوردی عمومی برگزار خواهد شد.

رئیس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی تصریح کرد: این نمایشگاه در حوزه‌های صنایع هوایی خصوصی و دولتی، خدمات هوایی نظیر خطوط هوایی، شرکت دانش بنیان هوافضایی، مراکز دانشگاهی فعال، شرکت‌های ترویج و توسعه فرهنگ هوانوردی، همچون نشریات،‌ اقلام هوانوردی، بازی های هوایی، مسابقات هوایی، تولید کنندگان قطعات هوایی و سایر خدمات جانبی برگزار می‌شود.

سالاری ادامه داد: بیش از 130 غرفه از مراکز، شرکت‌ها و سازمان‌های فعال، در عرصه هوافضا، بویژه شرکت‌های عضو اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران و همچنین شرکت های فعالی از کشورهای آلمان،‌فرانسه و چین در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.

اشتغال‌زایی در صنعت هوایی و فضایی از نوع اشتغال برتر است

سالاری گفت: یکی از ضرورت‌های توسعه صنعت هوایی و فضایی ایجاد ارتباط بیشتر بین این صنعت با فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی کشور است.

وی افزود: از ویژگی‌های مهم این صنایع این است که به ازای هر 100 دلار هزینه و سرمایه گذاری در این بخش 325 دلار ارزش در بخشهای اقتصادی کشور ایجاد می‌شود.

وی تصریح کرد: اشتغال زایی این صنعت از نوع اشتغال برتر است و عمدتا فارق التحصیلان و نخبگان می‌باشد و به ازای هر صد شغل ایجاد شده 610 شغل جدید به صورت غیر مستقیم در بخش‌های اقتصادی دیگر ایجاد می‌شود.

وی تصریح کرد: کشور ما جهت توسعه و تبدیل به یک قطب بزرگ هوانوردی و همچنین افزایش ظرفیت حمل مسافر به 50 میلیون نفر و همچنین افزایش ظرفیت حمل بار و نیز در زمینه تعمیر و نگهداری وسایل پرنده پتانسیل بالایی دارد.

سالاری افزود: با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از توان داخلی کشور درحوزه‌های هوایی و فضایی و هوافضا در بخش خصوصی متمرکز شده و این بخش همواره در سطوح بین المللی و جهانی مطرح است می‌توان از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بخش خصوصی در جهت توسعه صنعت هوانوردی استفاده بهینه شود.

وی در ادامه با اشاره به نقش اتحادیه در رابطه با صنایع هوایی و فضایی گفت: با توجه به مذاکراتی که با شرکت های معتبر اروپایی و آسیایی توسط این اتحادیه و شرکت‌های عضو انجام شده در حال حاضر همکاری های خوبی در رابطه با انجام همکاری‌های فنی و فناور‌ی‌های مشترک و تعریف سرمایه گذاری با شرکت‌های صاحب نام انجام شده که این مذاکرات درحوزه‌های تعمیر و نگهداری هواپیمایی های پهن پیکر، خدمات تعمیرات و اورهال موتور، خدمات بالگردی تعریف پروژه‌های مشترک تولیدی بوده و در این راستا پروژه‌های خوبی درحال تعریف می‌باشد.

سالاری در ادامه با اشاره به میزان صادرات صنایع هوایی و فضایی گفت: اتحادیه در سال جاری با تعامل بادستگاه‌های دولتی برنامه‌ریزی لازم را جهت توسعه صادرات محصولات این شرکت‌ها به صورت منسجم و در قالب یک برند صادراتی مشترک آغاز نموده است که زمینه‌های صادرات شامل خدمات تعمیر و نگهداری، فروش سیستمهای الکترونیک و فروش سیستمهای المروابتیکی، همچنین صادرات هواپیمایی سبک و فوق سبک و خدمات آموزشی می‌شود.

رئیس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی تصریح کرد: برآنیم تا با رشد 35 درصد سالیانه در افزایش حجم صادرات تراز صادرات هوایی کشور را نسبت به واردات دراین حوزه مثبت کنیم.

نیاز به بیش از 4 هزار فروند هواپیمای رده هوانوردی عمومی

سالاری گفت: در حوزه هوانوردی عمومی اعتقاد داریم که توسعه این بخش باید مردمی باشد و با توجه به نیاز کشور به بیش از 4 هزار فروند هواپیمای رده هوانوردی عمومی در افق 1404 در صورت همکاری دولت این اتحادیه آمادگی کامل دارد تا رشد و توسعه کامل این بخش صنعت را تضمین کند.

وی در ادامه با اشاره به ارائه پیشنهادات اتحادیه در زمینه صنعت هوایی و فضایی گفت: در حوزه قوانین و تسهیل صدور مجوزها اتحادیه آمادگی دارد تا به عنوان بازوی اجرایی سازمان هواپیمایی کشوری عهده دار مسئولیت‌هایی شامل صلاحیت پرواز هواپیماهای سبک و فوق سبک، کنترل و نظارت بر روی گواهی نامه‌های خلبانی و همچنین ناظر بر خدمات فنی و تعمیرات و آموزش در این حوزه گردد.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه فرودگاه‌های تجاری از حیث عملیاتی و اقتصادی برای نشست و برخاست‌های هوانوردی عمومی مناسب نمی‌باشند جهت راه‌اندازی و افزایش مراکز هوانوردی عمومی دولت و شرکت فرودگاه‌ها می‌توانند با اختصاص فرودگاه های تجاری کم ترافیک به حوزه هوانوردی عمومی و همچنین توسعه و تبدیل بانکهای خاکی موجود به واکترهوانوردی عمومی می‌باشد و درحال حاضر اتحادیه تلاش دارد تا نسبت به ایجاد مراکز هوانوردی‌عمومی در نقاط مختلف کشور اقدام نماید.

رئیس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی در ادامه با اشاره به توقف پروژه ساخت ماهواره سنجش از راه دور با دقت تصویر برداری 2.5 متر خبر داد و گفت: این پروژه 4 سال گذشته طراحی و ساخت آن شروع شد و کنسرسیومی متشکل از 27 شرکت خصوصی مسئول ساخت آن شدند و قرار بود به صورت کاملا بومی راه‌اندازی شود که متاسفانه به دلیل تغییر در بدنه ساختار فضایی این کشور این پروژه متوقف شد که امیدواریم در دولت تدبیر و امید به آن توجه ویژه شود.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.