به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد؛ رستم غیبی افزود: سطح زیر کشت این محصول نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش یافته و پیش بینی می شود حدود 40 هزار تن چغندر در کارخانه قند این استان خریداری شود.
غیبی، چغندر را از محصولات خاص مناطق سردسیر معرفی کرد و افزود: عیار متوسط محصول چغندرقند استان چهارمحال و بختیاری، 18 می باشد که نسبت به متوسط سایر استان ها بالاتر است و کشت پائیزه این محصول به آب کمتری نیاز دارد.
وی اظهار داشت: شهرستان های کیار، شهرکرد، فارسان و اردل بیشترین سطح زیر کشت چغندر استان چهارمحال و بختیاری را دارند و برداشت این محصول تا اواخر آبان ادامه دارد.
انتهای پيام/ش