ساکی افزود: "روشن است که هدف ما و تمرکز راهبردی ما... بر ساختارهای فرماندهی و کنترل، و پالایشگاههای نفتی است. اینها مواردی است که ما اقدام نظامی خود را بر آن متمرکز کردهایم".
وی ادامه داد: "هیچکس نمیخواهد سقوط کوبانی را شاهد باشد، اما هدف اصلی ما این است که نگذاریم داعش مأمنی برای خود به دست آورد. به همین جهت به دنبال ساختارهایی که گفتم، میرویم".
ساکی گفت:" طی شب گذشته حملات هوایی مکرری به نیروهای داعش در اطراف کوبانی انجام شده است.
به گفته سخنگوی وزارت خارجه آمریکا این حملات هوایی "یقینا نه فقط در آنجا (کوبانی) که در عراق و جاهای دیگر مفید واقع شده است".
جن ساکی تاکید کرده است که نظر آمریکا در مورد تاکتیک استفاده از حملات هوایی، همچنان تغییری نکرده است.
وی همچنین گفت میان واشنگتن و آنکارا در مورد نقش ترکیه در ائتلاف داعش گفتوگویی در جریان است.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در برابر سوالهای مکرری در مورد کوبانی و اینکه آیا سقوط آن برای آمریکا از اهمیت زیادی برخوردار است یا نه تاکید کرده است که اگر اهمیتی نداشت آمریکا بر شدت حملات خود در آن علیه داعش نمیافزود.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین در پاسخ به سوالی که بر اساس آن حملات هوایی در سوریه میتواند به تقویت نظام این کشور منجر شود، گفت: "ما باید آنچه را که در راستای منافع ایالات متحده و همچنین منافع منطقه است، انجام دهیم. قطعا برخی از برنامههای ما، از جمله برنامه آموزش و تجهیز و همچنین کمکهایی که ما به مخالفان ارائه میکنیم، میتواند برای مبارزه با رژیم اسد نیز به کار گرفته شود".
ساکی در ادامه گفت: "برنامه آموزش و تجهیز، تنها کمکی نیست که ما به مخالفان سوریه ارائه میکنیم. ما مجموعهای دیگر از کمکها را نیز ارائه کردهایم که فعلا نمیتوانم اینجا آنها را تشریح کنم. ما با دیگر شرکای خود در منطقه که آنها هم کمکهای و آموزشها مختلفی را ارائه میکنند، همکاری میکنیم. قطعا تقویت مخالفان و ارتقا توان و اعتبار نظامی آنها، نه تنها از دید تاکتیکی، بلکه از جنبه راهبردی نیز حائز اهمیت است، چراکه ما به دنبال پایان دادن به این مسئله از طریق سیاسی هستیم."