سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگ سوخاری، یک خوراکی عجیب در ژاپن +عکس

ژاپنی ها یک خوراکی جالب دارند که بیشتر در فصل پاییز آن را می خورند. نام این خوراکی "برگ سوخاری" است که از تفت دادن برگ درخت افرا در روغن زیاد به همراه کمی کنجد بدست می آید.

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران،  ژاپنی ها دوست دارند هر چیزی را سوخاری کنند سپس آن را بخورند. آن ها اعتقاد دارند که اینگونه همه غذاها خوشمزه تر می شود پس هر خوراکی داشته باشند در روغن سوخاری می کنند و این باعث شده تا عجیب ترین چیزها را نیز سوخاری کرده و بخورند.

ژاپنی ها یک خوراکی جالب دارند که بیشتر در فصل پاییز آن را می خورند. نام این خوراکی "برگ سوخاری" است که از تفت دادن برگ درخت افرا در روغن زیاد به همراه کمی کنجد بدست می آید.



همانطور که ما پایمان را روی این برگ های خشک می گذاریم تا از صدای شکستشان لذت ببریم، ژاپنی ها از خوردن آن ها لذت می برند. البته درست کردن این خوراکی به آسانی نیست و نمی توان به همین راحتی آن را درست کرد.

برای درست کردن برگ سوخاری ابتدا باید برگ های مناسب را انتخاب کرده و آن را درون محلول آب و نمک برای مدت یک سال نگهداری کرد. پس از یکسال برگ ها در ارد و کنجد گذاشته شده و سپس در روغن زیاد سرخ می کنند. این برگ ها به همراه سس های مخصوص خورده می شوند.




تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
ساری تارتاری
۱۴:۴۸ ۰۸ مهر ۱۳۹۷
واااااااااااااااااااااااااای منم میخوام ی گاز فقط ولی مشخصه خوشمزست البته اونقدر جمعیت چین زیاده که رو بردن ب حشرات و حیوانات ...برگ درخت غذای مجلسی و شاه پسندشون هست.
ali
۱۵:۵۹ ۱۸ مهر ۱۳۹۳
الکی نیست که تورم کشورشون 4- درصده بخاطر این که فکرشون کار میکنه نه کشور ما که با تورم 45 درصد دست و پنجه نرم میکنه
مصطفی
۱۳:۲۶ ۱۸ مهر ۱۳۹۳
ژاپنی ها این چشم بادامیها همه چیز را میخورند ولی مهم اینه که انسانهای پرتلاش هستند و از گروهی کار کردن لذت میبرمند برعکس ما .....
ناشناس
۱۲:۲۲ ۱۷ مهر ۱۳۹۳
خیلی دوست دارم امتحانش کنم به نظر منم خوشمزه میاد
مريم
۰۲:۴۷ ۱۷ مهر ۱۳۹۳
چه جالب! دلم خواس! با كچاپ!
مريم
۲۳:۳۰ ۱۶ مهر ۱۳۹۳
چه جالب! دلم خواس! با كچاپ!
فریبرز
۱۵:۰۵ ۱۶ مهر ۱۳۹۳
چقدر خوشمزه س ؛ معلومه از برگ مو «دلمه» خوشمزه تره .
اصغراقا
۱۴:۵۰ ۱۶ مهر ۱۳۹۳
برگ درختان زرد درنظرژاپنی
هرورقش نعمتیست به شکم پروری
ناشناس
۱۵:۲۴ ۱۶ مهر ۱۳۹۳
خوشمان آمد!
بهشته خانم
۱۶:۳۳ ۲۱ مهر ۱۳۹۳
ایول . . .
ناشناس
۱۴:۴۱ ۱۶ مهر ۱۳۹۳
اتفاقا ژاپني ها همه چيزو بخار پز ميكنن. اين چه حرفيه كل تاريخ يه كشور رو با يه تيتر زير سوال بردي ؟
ناشناس
۱۴:۰۲ ۱۶ مهر ۱۳۹۳
به نظر خوشمزه میاد