به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا،دکتر سید سجاد رضوی گفت: در حال حاضر بازنگری و اجرای کتاب ارزش گذاری نسبی خدمات سلامت باعث ایجاد عدالت در میان رشته های تخصصی پزشکی شده است.
وی ادامه داد: در گذشته بسیاری از رشته های تخصصی در این کتاب نادیده گرفته شده بود که باعث شد اکثر پزشکان به سمت رشته های لوکس بروند و جمعیت پزشک رشته های پایه مثل رشته های داخلی، اطفال و بیهوشی رو به کاهش برود.
مدیر کل نظارت بر امور درمان یکی از دلایل دریافت زیرمیزی از سوی برخی پزشکان را واقعی نبودن تعرفه ها عنوان کرد و گفت: اجرای کتاب ارزش گذاری نسبی خدمات سلامت با ایجاد عدالت در بین رشته ها از یک سو باعث کاهش و حذف کامل دریافت زیر میزی و از سوی دیگر باعث افزایش پیگیری ها و رسیدگی به شکایات از سوی مراجع ذیربط و سازمان نظام پزشکی خواهد شد.
دکتر رضوی همچنین در ادامه، یکی از ابزار های نظارتی بر اجرای کتاب ارزش گذاری نسبی خدمات سلامت را آئین نامه ابلاغی از سوی سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت بیان کرد و گفت: این آئین نامه از طریق دانشگاه های علوم پزشکی در اختیار پزشکان و انجمن های تخصصی پزشکی قرار خواهد گرفت تا طبق این آئین نامه، واقعی شدن تعرفه و حذف کامل زیر میزی از سوی برخی پزشکان محقق شود.
انتهای پیام/
شب ششم آبان ایشان مثل بسیاری از پرستاران علیرغم اینکه وظیفه اش نبوده به همراه راننده ی آمبولانس همراه مریض به کهنوج اعزام و در راه برگشت به دلیل حادثه ی رانندگی دچار سانخه و آتش سوزی شده ومتاسفانه مظلومانه جان باخته است.
ایشان شهید راه ظلم و ستم نظام بهداشت و درمان ووزارت پزشکان به پرستاران است.
اما در همین راستا جناب میرزابیگی که هرگز پیگیر چنین ظلمهایی نمی شود و نیست به منوجان رفته و در مراسم ختم ایشان شرکت کرده که از ایشان تشکر می کنیم. اما کاش به جای این شو ها و... پیگیر حقوق به حقه ی پرستاران باشند. این حوادث برای همه پیش می آید اما دقت کنیم که وظیفه ی پرستار بالین همراهی بیماران خارج از مرکز نیست و تکنسینهای اعزام باید این کار را بکنند.
نمی خواهم بیش از چیزی بنویسم که بگویند مرگ همکارشان را دستاویز اهداف صنفی شان کرده اند که البته اگر چنین هم باشد لااقل از پایمال شدن خون همکارانمان جلوگیری می شود و مرگ همکارانمان حداقل به زندگی سایرین می انجامد
روحش شاد و قرین رحمت الهی باد...