به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران؛رحیم هادیپور با اعلام این خبر افزود: میانگین تولید این محصول، دو هزار و 200 تن در هر هکتار است.
وی ادامه داد: سویا یک کشت تضمینی است و بانی خرید آن، شرکت دانههای روغنی است.
حسینی تصریح کرد: یکی از علل کاهش سطح زیرکشت این محصول در شهرستان نسبت به سالهای گذشته رقابت نکردن این محصول با سایر محصولات دارای شرایط مشابه از لحاظ تولید و قیمت، همچون سیبزمینی و چغندر است.
وی اضافه کرد: از دیگر علل آن، عدم تلقیح باکتری آغشته به سویا، عدم کشت مکانیزه(کاشت، داشت، برداشت) و برخورد بارندگیهای پاییزه نسبت به برداشت در مناطق معتدل است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: برداشت این محصول به صورت دستی و با استفاده از نیروی کارگر صورت میگیرد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/ش