سید حسن، جواد موسوی متخصص ریه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: زمانی که قسمتی از ریه عفونت کرده و منهدم شود که در قسمت منهدم شده (متلاشی شده) حفرههایی ایجاد شده که با ترشحات چرکی پر میشوند به این حالت در اصطلاح آبسه ریه گفته میشود.
وی ادامه داد: مبتلایان به آبسه ریه مشخصههایی نظیر سرفههای بسیار شدید (در بعضی از افراد با خلط فراوان همراه است) خلطهای خونی و بدبو، تب لرز، بیاشتهایی و کاهش وزن دارند در صورتی که آبسه ریه وسعت زیادی داشته باشد، ممکن است منجر به تنگی نفس در فرد شود.
وی تصریح کرد: گاهی اوقات ممکن است در افراد مبتلا به آبسه ریه اکسیژن به خوبی به بدن نرسیده بنابراین دچار علائم کمبود اکسیژن شوند، آبسه ریه ممکن است به قسمتهای دیگری از بدن مانند مغز و قلب گسترش پیدا کند.
وی اظهار داشت: اگر سیستم ایمنی بدن فرد بیمار ضعیف شده باشد آبسه ریوی اتفاق افتاده که بدن او نمیتواند بر میکروب ایجاد شده غلبه کند. علاوه بر میکروب عواملی از جمله مصرف الکل عدم رعایت بهداشت دهان و دندان (چرکی شدن دندانها) و اختلال سطح هوشیاری فرد در ایجاد آبسه ریه دخیل هستند.
جواد موسوی بیان کرد: در صورتی که فردی احساس کرد دچار عفونت ریه شده است باید سریعا به پزشک مراجعه کند تا درمان شروع و از گسترش بیماری جلوگیری شود.
انتهای پیام/