سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

سه تا سه و نیم درصد کل محصولات پروتئینی کشور در استان کرمانشاه تولید می شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر سه تا سه و نیم درصد کل محصولات پروتئینی کشور در استان کرمانشاه تولید می شودو پیش بینی می شود این رقم در افق 1404 به 10 درصد برسد


به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛بهرام خانی گفت: جمعیت دامی کرمانشاه 4.6 میلیون واحد است که 60 درصد از جمعیت دامی استان را دام سبک و 40 درصد را دام سنگین نظیر گاو و گاو میش تشکیل می دهد

وی گفت: سال گذشته 34 هزار تن گوشت قرمز در استان کرمانشاه تولید شدو امسال میزان تولید گوشت قرمز در استان کرمانشاه به 36 هزار تن برسد.


انتهای پیام/ش/ن

برچسب ها: کرمانشاه ، سه ، پروتئین ، کشور
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.