دکتر پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص کباب کردن گوجه فرنگی گفت: کباب کردن گوجه اگر به شکلی انجام شود که پوست گوجه بسوزد به دلیل کربن تولید شده سرطان زا است.
وی با بیان این که پوست سوخته گوجه فرنگی کبابی موجب بروز
سرطانهای گوارش، معده و روده میشود، گفت: حتما قسمتهای سیاه را از گوجه جدا کنید بعد گوجه فرنگی را مصرف کنید.
وی افزود: میوههایی با رنگ قرمز حاوی لیکوپن هستند، که وقتی در معرض حرارت قرار میگیرند خاصیت آنتی اکسیدان آن افزایش پیدا میکند، از این رو مصرف آن به صورت خام، نیمه پخته، کبابی و یا به صورت سس بهتر است، اما این در صورتی است که پوست سیاه و سوخته نشود.
وی در پایان اظهار داشت: از آن جا که گوجه فرنگی سرشار از
ویتامین D است و انرژی را افزایش میدهد مصرف آن به شکل پخته، کبابی و سسها بیشتر از سرخ کردن توصیه میشود.
انتهای پیام/