به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، حسین معدنی پورمدیرکل کنترل و هماهنگی مدیریت شبکه و مهندسی عملیات سوئیچ شرکت ارتباطات زیرساخت در مورد آمار ترافیک صادره و وارده ارتباطی در ایام حج سال 93 گفت: ترافیک حج سال جاری ازچهارم شهریور شروع شده و از 10 هزار دقیقه ترافیک صادره و 10 هزار دقیقه ترافیک وارده در روز آغاز ، به 250 هزار دقیقه ترافیک صادره و 72 هزار دقیقه ترافیک وارده در روز رسیده است .
وی تصریح کرد :همانند سالیان گذشته برای تسهیل ارتباط زائران در این ایام ظرفیت مستقیم و ترانزیتی با اپراتورهای کشور عربستان افزوده شده است به طوری که ، تعداد اپراتور های ترانزیتی نیز در سال جاری از 7 شرکت به 11 شرکت افزایش یافته اند و همچنین کیفیت ارتباطات از شرکتهای ترانزیتی تحت کنترل و پایش ویژه قرارگرفته است.
معدنی پور همچنین در خصوص کیفیت مکالمات افزود : علاوه بر امکانات سیگنالینگی شرکت الجوال ، از امکانات سه ترانزیت کننده سیگنالینگی بزرگ شامل بلژیک ، آلمان و امارات جهت انتقال ترافیک رومینگ زائران ایرانی استفاده شده است.
معدنی پوراظهار داشت: بر اساس ترافیک سنجی انجام شده تاکنون ASR ترافیک صادره از مسیر ستقیم 47درصدو از مسیرهای ترانزیت حدود 40درصداست و با توجه به میزان متوسط مکالمات (ACT ) که بیش از 2 دقیقه است ، شرایط کیفی ارتباطات در حال حاضر بسیار مطلوب ارزیابی می شود .
وی خاطرنشان کرد : بیشترین ترافیک حجاج ایرانی از طریق شبکه تلفن همراه اول برقرار می شود که حدود 48 درصد کل ترافیک را تشکیل می دهد و پس از آن شبکه ایرانسل با 32درصد و شبکه تلفن های ثابت استانها با 19درصد و شبکه اپراتورهای رایتل و تالیا نیز یک درصد ترافیک حجاج را به خود اختصاص داده اند.
انتهای پیام/