سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاربران افراطی اینترنت در معرض بیماری‎های قلبی و عروقی

فوق‌تخصص جراحی قلب و عروق گفت: «کاربرانی که در شبانه‌روز بیشتر از ۴ ساعت از رسانه‏‏‌های تصویری و اینترنت استفاده می‎کنند بیشتر در معرض بیماری‏‌های قلبی و عروقی هستند.»

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، عنایت‎‎الله کریمیان اظهار کرد: «با روند صنعتی شدن جوامع، کم‏ تحرکی، استفاده از فست‎فودها و دخانیات افزایش یافته و این امر موجب شده انسان‏‌ها در معرض خطر بیشتری قرار گیرند. همچنین فاصله گرفتن از غذاهای سنتی، مفید و کم‌چرب، سبب شده در جوامع صنعتی و رو به رشد، بیماری‎های قلبی و عروقی افزایش داشته باشد، آمار نیز گویای همین امر است.»

وی با اشاره به رشد چشمگیر بیماری‎های قلبی نسبت به 20 سال گذشته، افزود: «بیماری‏‌های قلبی و عروقی در صدر عوامل مرگ و میر در جوامع پیشرفته هستند. در حال حاضر شایع‏‌ترین دلیل بستری افراد بالای 65 سال، نارسایی قلبی است که منجر به صرف هزینه‌های گزاف و اشغال تخت‏‌های بیمارستانی شده است. همچنین با توجه به کم تحرکی و افزایش مصرف غذاهای پرچرب، دیابت نیز از عوامل مهم در ایجاد بیماری‎های قلبی و عروقی است.»

کریمیان در خصوص روند رو به رشد مصرف دخانیات میان زنان جامعه نیز تصریح کرد: «مصرف دخانیات به شکل سیگار و قلیان بویژه میان زنان شدت گرفته است. این موضوع زنگ خطری برای جامعه ما محسوب می‌شود؛ چرا که یک عامل مهم در ایجاد بیماری‎های قلبی است.»

وی یادآور شد: «ناگفته نماند بیماری‎هایی همچون فشارخون و دیابت، بیماری خاموش و مرموزی است که باعث ایجاد بیماری‎های مختلف قلبی و عروقی، کلیه، چشم و ... می‌شوند. از این رو می‎توان با تشکیل پایگاه‎های سلامت و غربالگری افراد از وجود این بیماری مطلع شویم و اقدامات لازم را درجهت درمان انجام دهیم که در این راستا رسانه‎های جمعی کمک شایان توجهی می‎توانند داشته باشند.»

منبع: ایسنا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.