سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سبزیجات حاوی ویتامین k اثر داروهای ضد انعقادی را کم می‌کند

در مصرف داروهای ضد انعقاد باید به تداخل‌های غذایی توجه کرد. برخی مواد غذایی اثر این دارو‌ها را تشدید می‌کنند.

سید علی فاطمی داروساز در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: داروهای ضذ لخته با ضد انعقاد با هم فرق می‌کنند بعضی از دارو‌ها از ایجاد لخته پیشگیری می‌کنند و گروهی پس از به وجود آمدن لخته آن را حل می‌کنند تا رگ باز شود. 

وی افزود: داروهای ضد انعقاد معمولا در اورژانس یا آمبولانس استفاده می‌شوند و جنبه تزریقی و پیشگیری کننده هستند و اجازه نمی‌دهند که اصلا لخته ایجاد شود. 

فاطمی تصریح کرد: افراد عادی نیازی به استفاده از داروهای ضد انعقاد خون ندارند و زمانی باید از این دارو‌ها مصرف کنند که دچار گرفتگی عروق شوند و نگران این باشند که رگ گرفته به خونریزی گرفتار شود. 

وی اظهار داشت: داروهای ضد انعقاد خون به تشدید خونریزی کمک می‌کنند و می‌توانند تداخل‌های دارویی بدی ایجاد کنند. 



انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.