سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تابش در نطق میان دستور:

آشتی ملی شعار سیاسی نیست/ دستیابی به توسعه پایدار در کشور یک ضرورت است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: آشتی ملی یک شعار سیاسی نیست، بلکه یک ضرورت ملی است و باید بتوانیم با اتکا به خرد جمعی استفاده از ظرفیت‌ها و شخصیت‌هایی که منشاء خیر و اثر فراوانی در کشور بودند، توان کشور را بالا ببریم.

به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران؛ محمدرضا تابش نماینده مردم یزد و اردکان در جلسه علنی امروز چهارشنبه ۲ مهرماه در نطق میان‌دستور خود ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و یادآوری رشادت و شجاعت رزمندگان اسلام گفت: امروز معیار و محک خودمان را با بینش و منش آنان باید روشن کنیم، چرا که مهم‌ترین مولفه‌ها و ظرفیت‌های توسعه انسانی از دوران دفاع مقدس شکل گرفته است.  
 
وی ادامه داد: ریشه اساسی‌ترین منابع قدرت منطقه‌ای و بین‌المللی امروز ما در مقاومتی نهفته است که ملت ریشه آن را در جنگ تحمیلی به منصه ظهور رساند.  
 
تابش با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به نیویورک گفت: این سفر فرصت جدیدی برای گفتگو در جهان آشوب زده کنونی است.  
 
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به طرح گفتگوی فرهنگ‌ها و تمدن‌های خاتمی در ۱۶ سال پیش گفت: در پنجاه و سومین مجمع عمومی سازمان ملل متحد این طرح به اتفاق آراء تصویب شد و ایران در جهان موقعیت یافت که شایسته نام ایران و اسلام بود و سال گذشته نیز طرح جهان عاری از خشونت و افراطی‌گری از سوی رئیس جمهور نگاه مجدد ایران را به همزیستی و گفتگو نشان داد.  
 
تابش با بیان اینکه در حال حاضر جهان اسلام و منطقه خاورمیانه شرایط خشونت بار و نگران کننده را پشت سر می‌گذارد، گفت: قطعا طرح مواضع و رویکردهای ایران به اینکه چگونه بتوانیم گفتگو میان فرهنگ‌ها و تمدن‌ها و جهان عاری از خشونت و افراط را در جهان اسلام تحقق بخشیم و چهره اسلام و تمام ادیان و مذاهب را از این خشونت و آدمکشی به جنگ خانگی که بر دین و مردم مظلوم در منطقه تحمیل شده است پاک کنیم، گامی مهم در مقابله با اسلام ستیزی و ایران هراسی است.  
 
این نماینده مجلس در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بازگشایی مدارس گفت: آموزش و پرورش و آموزش عالی نقش بسیار مهمی ایفا می‌کنند و باید در این راستا به استادان، معلمان، دانشجویان و دانش آموزان توجه ویژه‌ای کرد، چرا که نقش بسزایی در بالابردن سرمایه انسانی و اجتماعی کشور دارند.  
 
وی افزود: باید همواره در تلاش بود تا بدور از منافع جناحی و در افق ملی، نیاز‌ها و خواسته‌های واقعی این بخش‌ها را مدنظر قرار داد و دولت را در پیشبرد برنامه‌هایش در این عرصه‌ها کمک کرد نه اینکه فرصت‌های پیشرفت را در این حوزه‌ها با سوءظن محدود کرد. 

تابش با اشاره به آغاز مذاکرات هسته‌ای در نیویورک گفت: تلاش‌های هوشمندانه و مدبرانه وزیر امور خارجه و هیئت ایرانی فرصتی برای ایران فراهم می‌کند تا با عبور کشور از یکی از سخت‌ترین گذرگاه‌های سیاسی توان ملی و بین المللی ما برای پرداختن به مسائل اساسی توسعه افزایش یابد.  
 
این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه دستیابی به توسعه پایدار در کشور یک ضرورت است، گفت: تا چند سال آینده شاید این مهم یک الزام جهانی باشد و برای اینکه پیشرفت کشور و رفاه مردم در سایه عدالت اجتماعی و جلوگیری از تخریب محیط زیست تحقق یابد باید بتوانیم استعدادهای معنوی و مادی فراوانی را که داریم در جای خود بکار گیریم و از حاشیه‌ها کم کرده و در متن به پیشبرد توسعه منافع و مصالح ملی بپردازیم.  
 
تابش با بیان اینکه ایران اسلامی استحقاق تبدیل شدن به قدرت منطقه‌ای پویا، بلامنازع و فرا‌تر از آن را دارد، گفت: این مهم در صورتی تحقق می‌پذیرد که افق دید ما را فرا‌تر گرفته و باور کنیم که در نظامی مسئولیت داریم که بنیادش بر اخلاق، دین رحمانی، فرهنگ غنی آزادی‌طلبی، عشق، احساس و ادب گذاشته شده و اگر توجه کنیم با این سرمایه‌های عظیم مادی و معنوی می‌توانیم کارهای بزرگ را به انجام برسانیم، در صورتی که گرفتار تنگ نظری‌ها و فرصت سوزی‌ها نشویم.  
 
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه ما در پیشگاه خداوند و مردم مسئولیم همواره در مقابل مردم مورد قضاوت قرار خواهیم گرفت و قضاوت تاریخ در مقابل ما سخت خواهد بود اگر تخریب فرصت‌ها و سرمایه‌های ملی را بر مصادیق و مصالح ملی ترجیح دهیم.  
 
تابش با بیان اینکه بنده از ابتدا تاکنون به همه گرایش‌های سیاسی احترام می‌گذارم، تصریح کرد: با احترام به هر نوع گرایش سیاسی باید به افق بلند‌تر نگاه کنیم و دست دولت را در پیشبرد وظایف ملی باز بگذاریم و در این مسیر ملی فکر کرده و ملی عمل کنیم.  
 
این نماینده مجلس تاکید کرد: آنچه که همواره در مجلس رخ می‌دهد باید رصد شود که آیا مورد رضایت مردم است و آیا تصمیمات ما برای برون رفت کشور از مشکلات کارساز بوده و اگر اینگونه نیست تجدیدنظر اساسی در قانونگذاری و بر امر نظارت داشته باشیم و اجازه دهیم دلبستگان به دین، نظام و اعتلای کشور با تنوع تخصص‌ها و فارغ از آنکه با سلایق ما سازگار باشند یا خیر در مجلس حضور یابند.  
 
تابش همچنین با تاکید بر اینکه اخلاق باید در جامعه حاکمیت پیدا کند گفت: حاکمیت اخلاق در جامعه‌ای که ترویج فضائل اخلاقی از صفات پیامبر (ص)  ضرورت انکار ناپذیر است که با پرهیز از تندروی‌ها و افراطی‌گری‌ها به سادگی افراد را در تریبون‌های رسمی و غیر رسمی به هزار جرم متهم می‌کنیم و فرصت دفاع را به آن‌ها نمی‌دهیم و باید از این مسئله فاصله بگیریم.  
 
این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه آشتی ملی یک شعار سیاسی نیست، بلکه یک ضرورت ملی است خاطرنشان کرد: مشکلات پیش روی کشور فرا‌تر از زمان محدود یک گرایش سیاسی است و باید بتوانیم با اتکا به خرد جمعی استفاده از ظرفیت‌ها و شخصیت‌هایی که منشاء خیر و اثر فراوانی در کشور بودند، توان کشور را بالا ببریم.  
 
انتهای پیام/
برچسب ها: ضروت ، اسلام ، مقابله
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.