سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک کارشناس مسائل خاورمیانه:

برخورد آمریکا با داعش همانند برخورد با القاعده است

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: برخورد آمریکا با گروه تروریستی داعش همانند برخورد آنها با القاعده است، زیرا ایالات متحده القاعده را از میان نبرد بلکه سعی کردند آن‌ها را به سمت مناطقی برانند که منافع شان در خطر نیست.

"جعفر قنادباشی" در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به حملات هوایی آمریکا به مواضع داعش در سوریه گفت: آمریکا و داعش با حضور خود در منطقه چندین هدف را دنبال می‌کنند که کوتاه مدت‌ترین این اهداف انتخاب میان دوره‌ای پارلمان و کنگره ایالات متحده است.
 
وی ادامه داد: با توجه به اینکه دموکرات‌های این کشور درصدد حفظ و ارائه دستاوردهایشان در این کنگره هستند، از طرف دیگر در عرصه اقتصاد داخلی و به خصوص  مشکلاتی که در رابطه با سیاه پوستان داشتند، نتوانستند هیچ دستاورد چشم‌گیری داشته باشند.

این کارشناس مسائل خاورمیانه تصریح کرد: یکی از استراتژی‌های ایالات متحده از زمان "جورج بوش" مسئله مبارزه با تروریسم بوده است.
 
قنادباشی اظهار داشت: با توجه به پیشبرد داعش در کردستان عراق، که منطقه مورد علاقه آمریکایی‌ها تلقی می‌شود،  لذا اگر در مقابل این گروه تروریستی سکوت کند، به معنی اثبات نادرستی ادعاهایشان در مبارزه با تروریست است.
 
وی تاکید کرد: بعد از پیروزی غزه، رژیم صهیونیستی در یک استراتژی بسیار ضعیف و در مقابل، جبهه مقاومت در یک موقعیت بسیار قدرتمند قرار گرفت، یعنی اینکه آمریکا نتوانست در سوریه نظام "بشار اسد" را به عنوان حلقه مقاومت ساقط کرده و نیروهای جنبش مقاومت را خلع سلاح کند، بنابراین این مسائل به معنی ایجاد شرایط نامساعد برای ایالات متحده است.
 
این کارشناس مسائل خاورمیانه افزود: ایالات متحده به این نتیجه رسید که بعد از موفقیت بشار اسد در سرکوب معارضین، این کشور در یک وضعیت بسیار قدرتمند قرار گرفته که اگر داعش را از بین ببرد مناطقی از جمله ایران، سوریه، لبنان و عراق در دست آنها خواهد بود، بنابراین خودشان وارد عرصه جنگ با این گروه تروریستی شدند تا نگذارند این موفقیت از آن جبهه مقاومت شود.

قنادباشی گفت:  با توجه به پیروزی جبهه مقاومت در آمرلی، نیروهای مقاومت توانایی خود را در سرکوب داعش نشان دادند.
 
وی اظهار داشت: برخورد آمریکا با گروه تروریستی داعش همانند برخورد آنها با القاعده است، زیرا ایالات متحده القاعده را از میان نبرد بلکه سعی کردند آنها را محدود کنند و به سمت مناطقی برانند که منافع شان در خطر نیست، در مورد داعش هم همین طور خواهد بود چرا که آمریکا آنها را از بین نخواهد برد بلکه این گروه تروریستی را ناگزیر خواهد کرد که به مناطقی که منافعشان در خطر است حرکت نکنند و به سمت عراق و شیعیان حرکت کنند.
 
این کارشناس مسائل خاورمیانه در رابطه با حضور نیروهای حزب‌الله لبنان در سوریه، تصریح کرد: حضور این نیروها در سوریه برای از بین بردن داعش یک ترکیب مثبتی است، و حمله آمریکا به سوریه در واقع برای از بین بردن نیروهای حزب‌الله است.
 
قنادباشی با اشاره به اقدامات آمریکا برای مبارزه با داعش گفت: از جمله اقدامات افشا شده ایالات متحده، طرح قوی کردن نیروهای معارض و تربیت 4هزار نیروی مخالف بشار اسد است.
 
وی ادامه داد: با توجه به اینکه نظام بشار اسد با داعش درگیر است، باید ایالات متحده برای از بین بردن این گروه تروریستی به این کشور کمک کند نه اینکه چهار هزار نیروی جدید را با کمک‌های مالی و تسلیحاتی برای جنگ با این کشور تربیت کند.
 
این کارشناس مسائل خاورمیانه در پایان با اشاره به راهبردهای متناقض آمریکا، خاطرنشان کرد: با توجه به اعمال دوگانه غرب،  آنها می‌خواهند جبهه مقاومت، حفظ امنیت اسرائیل، مبارزه با تروریسم و حفظ حکومت‌های ارتجاع منطقه را به دست بگیرند، که نتوانست در هیچ کدام از این اقدامات موفق شود و امروز ایالات متحده به عنوان متهم حامی تروریسم در جهان شناخته شده است.
 
انتهای پیام/
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.