به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ؛ رییس پژوهشکده آبزی پروری آب های
داخلی کشور اعلام کرد: این خمیر به عنوان غذای مکمل و ماده اولیه مواد غذایی در
سبد مصرف کنندگان قرار می گیرد.
خانی پور افزود: این ماده خوراکی به دلیل داشتن اسیدهای چرب
امگا 3 برای قشرهای مختلف مردم بویژه کودکان مفید است و دانش آموزان می توانند آن
را در بسته های 50 و 100گرمی با خود همراه داشته باشند و به جای سایر خوراکی های شکلاتی
استفاده کنند.
لازم به ذکر است ؛ این محصول به صورت پاستوریزه تا 3 ماه
و استرلیزه تا یک سال قابل نگهداری است.
وی سرانه مصرف ماهی در دنیا را حدود 16 کیلوگرم و در
کشور 10کیلوم اعلام کرد و یادآور شد: با تولید فرآورده ای متناسب با ذائقه
ایرانیان می توان سرانه مصرف محصولات دریایی را افزایش داد.
انتهای پیام/ش