سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تا 15 مهرماه هیچ گونه مجوز حفاری صادر نمی‌شود

معاون فنی و عمران منطقه یک گفت: تا 15 مهرماه هیچ گونه مجوز حفاری صادر نمی‌شود.

 بهمن محبوبی معاون فنی و عمران منطقه یک در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: تا 15 مهرماه هیچ گونه مجوز حفاری صادر نمی‌شود مگر موارد اضطراری مثل ترکیدگی لوله آب، اتصال کابل که باید بلافاصله مرمت و ساماندهی شوند.
 
وی بیان کرد: بیشتر مجوزهای حفاری از سوی نواحی صادر می شود که لیست همه‌ نوارهای حفاری تهیه شده و باید تا قبل از آغاز سال تحصیلی مرمت آنها انجام شود.
 
معاون فنی و عمران منطقه یک تصریح کرد: بحث فاضلاب در رابطه با طرح جامع شهر تهران در محلات منطقه یک در حال اجرا است که باید مصالح اطراف این کارگاهها جمع‌آوری و حصار کشی شوند و باید برنامه‌ریزی تا پایان سال در منطقه یک به اتمام برسند.

وی اظهار داشت: پیاده‌روسازی لکه‌گیری آسفالت جدول‌گذاری مرمت و زیر‌سازی دریچه‌ها از مهمترین موارد در خواستی مراکز آموزشی منطقه یک در حوزه عمرانی بوده که اقدامات اجرایی توسط نواحی دهگانه انجام شده است.
 
محبوبی خاطرنشان کرد: برنامه‌های اجرایی متناسب با نیاز ما به تفکیک نواحی و حوزه فنی و عمرانی لیست بندی شده و هر جا که نیاز باشد اکیپ‌های عملیاتی تقویت کننده اعزام و با نظارت کمی و کیفی سیستم بازرسی اقدامات به انجام می‌رسد.
 
انتهای پیام/  
برچسب ها: حفاری ، مهر ، مجوز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.