به گزارش
حوزه دفاعی- امنیتی باشگاه خبرنگاران، امیر سرتیپ "هوشنگ نصیرزاده" معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش، امروز در مراسم صبحگاه این نیرو با مهم ارزیابی کردن بُعد هوا اظهار داشت: در جنگهای نوین و امروزی، برتری قدرت هوایی یکی از مولفههای مهم به شمار میآید و هیچ کشوری بدون داشتن این مولفه در حوزه دفاعی موفق نخواهد بود و امروز نیروی هوایی با بهرهگیری از تجارب هشت سال دفاع مقدس و اقدامات خودکفایی که انجام شده است قدرتمندتر از گذشته با آمادگی کامل از تمامیت ارضی کشور دفاع میکند.
معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش افزود: تحمیل هشت سال جنگ بر این مملکت در راستای سیاست جلوگیری از ادامه حیات این انقلاب شکوهمند و سرنگونی جمهوری اسلامی ایران بود.
وی گفت: اگرچه جنگ به طور رسمی از 31 شهریور ماه 1359 آغاز شد ولی ماهها قبل از آن، رژیم بعث در کنار تحریک بعضی قومیتها و ایجاد اختلافات داخلی، تحرکات نظامی در مرزهای کشور انجام میداد، به نحوی که از اواخر سال 58 و قبل از آغاز جنگ بیش از 100 مورد تجاوز هوایی به کشور ما ثبت شده است.
وی اظهار داشت: صدام در توهمات خود و محاسبات اشتباهی که انجام داده بود گستاخانه ادعای تصرف یک هفتهای پایتخت ایران را کرده بود که با اقدام موثر و واکنش سریع نیروی هوایی ارتش در همان روزهای آغاز جنگ به بیپایه بودن محاسبات خود پی برد.
معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی افزود: در همان ساعات ابتدایی تجاوز هوایی عراق به خاک این کشور خلبانان تیزپرواز نیروی هوایی ارتش در عملیات انتقام(اولین پاسخ) سه پایگاه مهم عراق را بمباران کرده و صدمات قابل توجهی را به نیروی هوایی دشمن وارد آوردند.
وی با تجلیل از یاد و خاطره شهیدان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس گفت: در عملیات دیگری به نام کمان 99(140 فروندی)، تنها یک روز پس از حمله وحشیانه رژیم بعث بیش از 140 فروند از جنگنده بمب افکنهای نیروی هوایی ارتش وارد عراق شدند و بخش عظیمی از قدرت دفاعی عراق را منهدم کردند. البته در این عملیات بیش از 200 فروند هواپیما شرکت داشتند و چون 140 فروند وارد خاک عراق شدند به این نام شهرت یافت.
امیر نصیرزاده با مهم ارزیابی کردن 6 ماهه اول جنگ اظهار داشت: اقدامات نیروی هوایی در این 6 ماه مانع از پیشروی دشمن و دستیابی آنها به اهداف از پیش تعیین شده شد.
وی با بیان این که پشتیبانی هوایی نزدیک مأموریتی است که نیروی هوایی از نیروهای سطحی و زمینی انجام میدهد، افزود: در این راستا نیروی هوایی بیش از 13میلیون تن بمب بر سر دشمن ریخت که همین مسئله سخت کوشی، ایثار و ازخودگذشتگی کارکنان فنی نیروی هوایی را هم نمایان میسازد.
معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی با تأکید بر محافظت جنگندههای نیروی هوایی ارتش از کشتیهای تجاری و دیگر مناطق حساس و عملیاتی گفت: دشمن در حرکتی مذبوحانه اقدام به زدن شهرها، مدارس، بیمارستان ها و...کرد ولی هیچ وقت نتوانست چرخه اقتصادی کشور ما را از کار بیندازد و این مهم جز در سایه اقتدار نیروهای مسلح به ویژه نیروی هوایی ارتش میسر نمیشد.
وی خاطر نشان کرد: اگر سیاسیون ما در بحث لغو اجلاس غیر متعهدها که با هدف منزوی کردن ایران قرار بود در کشور عراق برگزار شود با قدرت به جلوگیری از برگزاری این کنفرانس میپرداختند به پشتوانه یک نیروی قوی نظامی و قدرت برتر نیروی هوایی بود چرا که گفتگوهای مؤثر دیپلماتیک در مجامع بینالمللی، یک پشتوانه قوی نظامی نیاز دارد و بدون اقتدار نظامی، اقتدار سیاسی تأمین نخواهد شد.
انتهای پیام/