به گزارش
خبرنگار محیط زیست باشگاه خبرنگاران ، عبدالوحید ریاضی فر مدیرکل محیط زیست کردستان در دیدار با نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی و فرماندار این شهرستان اظهار کرد: حوزه حفاظت از محیط زیست ظرفیتهای زیادی را میتواند در بحث گردشگری ایجاد کند همان طور که زمینههای سرمایهگذاری آن قابل توجیه است.
وی در ادامه با اشاره به سایت گوزن در بیجار که با حمایتهای مسئولین راهاندازی شده است، گفت: پسندیده تر بود ابتدا بخش خصوصی و سرمایهگذاران، این سایت را با هدف بازدید گردشگران و اشتغالزایی راهاندازی میکردند.
وی تاکید کرد: تلاش این مجموعه بر آن است تا با وجود تمامی مشکلات و بدنه ضعیف اداره محیط زیست بیجار، سایت گوزن به یکی از قابلیتهای برجسته این شهرستان تبدیل شود.
وی افزود: متأسفانه مناطق بکر و جاذبههای گردشگری و زیستمحیطی بیجار به عنوان مناطقی با مولفههای گردشگری زیاد مغفول مانده است.
ریاضیفر ادامه داد: وقتی منطقهای به عنوان منطقه حفاظت شده معرفی میشود یعنی قابلیتهای نهفتهای در آن منطقه وجود دارد که بستری برای توسعه اکوتوریستی و گردشگری است.
مدیرکل حفاظت از محیط زیست کردستان با اشاره به منطقه حفاظت شده بیجار به عنوان یکی از قدیمیترین مناطق استان کردستان و کشور که در سال 54 ایجاد شده است، بیان داشت: این منطقه از ویژگیهای خاصی برخوردار بوده و قطعا از مناطقی است که میتوان از آن برای جذب توریست به نحو مطلوب استفاده کرد.
وی با ابراز تأسف از اینکه در ایران گردشگری به آن شکلی که بتوان روی آن برنامهریزی کرد تاکنون شکل نگرفته است، گفت: بیشتر تفکر گردشگران در اغلب استان بر روی بازار یا مناطق آزاد است و کمتر به مناطق گردشگری و زیستمحیطی یا اکوتوریستی توجه میشود.
وی خاطرنشان کرد: تلاش مجموعه حفاظت از محیط زیست شهرستان بیجار و استان بر آن است تا با وجود تمامی مشکلات و بدنه ضعیف اداره با نیروهای کم و هزینههای مضاعف، این سایت به یکی از قابلیتهای برجسته بیجار تبدیل شود.
مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان کردستان افزود: مناظر بکر طبیعی، جاذبههای تاریخی و آب و هوای مناسب میتواند شهرستان بیجار و استان کردستان را به منطقه ویژه گردشگری در کشور تبدیل کند.
وی در پایان سخنان خود بر جذب سرمایهگذار و ترغیب آنها به سرمایهگذاری با معرفی ظرفیتهای سرمایهگذاری این شهرستان تاکید و تصریح کرد: عدم آگاهی سرمایهگذاران از جاذبههای گردشگری سبب به حاشیه رفتن مسئله گردشگری بیجار شده است.
در این دیدار نماینده مردم بیجار نیز گفت: منطقه و قلعه قمچقای و آثار موجود در این منطقه به دوره قبل از اسلام برمیگردد که علاوه بر این آثار گونههای نادر جانوری و گیاهی آن، زمینه را برای جذب گردشگران فراهم کرده است.
محمدبیاتیان افزود: شهرستان بیجار دارای ظرفیتهای بسیار خوبی از نظر گردشگری و جاذبههای تاریخی است که ضمن توجه به حفظ آنها باید به مردم کشور معرفی شود.
انتهای پیام/