سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یکم تا پانزدهم مهر؛

بخش استانی جشنواره مقاومت در 2750 نقطه کشور برگزار می‌شود

از فردا دوشنبه سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت در بزرگ ترین و گسترده ترین سطح در31 استان کشور آغاز می شود و تا پانزدهم مهرماه در2750 نقطه به اجرا در می‌آید.

به گزارش روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم مقاومت؛ از فردا دوشنبه سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت در بزرگ ترین و گسترده ترین سطح در31 استان کشور آغاز می شود و تا پانزدهم مهرماه در2750 نقطه به اجرا در می آید. این جشنواره در چهار گوشه ایران اسلامی- از کرانه های جنوبی دریای مازندران تا آب های گرم خلیج همیشه فارس، از خوزستان مقاوم با تاریخی لبالب حماسه و عشق و ایثار تا دیار خراسان قبله گاه هشتم شیدائیان ولایت و امامت و تا  آخرین نقاط چهار گوشه کشور: سرخس، گواتر، بورالان و و جزیره مینو را در بر می گیرد. حوزه های علمیه فیضیه، معصومیه و مدرسه حقانی، مدرسه شهیدین، مدرسه جامعه‌الزهرا (س)، مدرسه صدوق تا دانشگاههای تهران و بوعلی و جزایر کیش و قشم، تا موزه رئیسعلی دلواری از جمله میزبانان این جشنواره در دوره سیزدهم هستند.

این جشنواره در این دوره با شعار«جشنواره فیلم مقاومت برای همه مردم کشور»در ستاد مرکزی کلید خورد و همین امر باعث شده است که تاکنون حدود 2750 نقطه در 31 استان کشور به جمع اکران‌کنندگان فیلم‌های این رویداد فرهنگی– سینمایی پیوسته‌اند.
 
جشنواره در نقاط استانی از اول تا 15 مهرماه برگزار می‌شود. معمولا روال اینگونه است که برنامه‌های سطح شهر، توسط سازمان بسیج هنرمندان برنامه‌ریزی و از اول تا هفتم مهرماه برگزار می‌شود. همچنین حوزه‌های علمیه و مراکز آموزش عالی به دلیل آنکه در روزهای اول مهر درگیر آماده‌سازی فضای آموزشی هستند، برنامه‌های خود را از هفتم تا پانزدهم مهرماه برنامه‌ریزی می‌کنند.
 
همچنین مسئولان هر استان، جشنواره را در سه یا چهار روز برگزار می‌کنند و می‌توانند حداقل روزی دو و حداکثر سه سانس نمایش فیلم داشته باشند.
 
بر پایه این گزارش؛ اجرای جشنواره در بخش استان‌ها توسط بیش از 6000 نفر، برگزاری جشنواره در 300 کانون بسیج هنرمندان،  نمایش بعضی از فیلم‌های جشنواره در بیش از 200 پارک، مسجد و فرهنگسرا که می‌تواند موجب جذب مردم به صورت تصاعدی شود: مانند پارک لاله، پارک پامچال، پارک بسیج، بوستان بهمن، مسجد امام علی‌النقی (ع)، مسجد جابری، فرهنگسرای خاوران، فرهنگسرای اخلاق، فرهنگسرای بهمن و همچنین پارک‌ها و مساجد در خراسان شمالی و رضوی، کازرون، هرمزگان، اصفهان و...، نمایش بعضی از فیلم‌های جشنواره در تعدادی از مدارس در استان‌های مختلف برای دانش‌آموزان: دبیرستان نخبگان دانش تهران، دبیرستان ابوریحان تهران، خوابگاه دانشجویان صدا و سیما و... از مکان های برگزاری جشنواره مقاومت هستند.
 
همچنین، برگزاری جشنواره در مکان‌های تاریخی – فرهنگی مانند موزه رییسعلی دلواری بوشهر، برگزاری جشنواره در بیش از 500 مرکز آموزش عالی برای دانشجویان که از مهمترین اهداف جشنواره هستند: مانند دانشگاه تهران، دانشگاه شیراز، دانشگاه تبریز، دانشگاه شهید بهشتی تهران، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه بوعلی همدان، دانشگاه بین‌المللی قزوین، دانشگاه بندرعباس، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه اصفهان، دانشگاه عسلویه، دانشگاه آزاد هنر و معماری تهران، دانشگاه زنجان، دانشگاه دولتی، آزاد و علوم پزشکی قم، دانشگاه کرمانشاه و... برگزاری جشنواره در بیش از 600 حوزه علمیه: مدرسه فیضیه قم، مدرسه معصومیه قم، حوزه علمیه حقانی، مدرسه شهیدین، مدرسه جامعه‌الزهرا (س)، مدرسه صدوق و...
 
ئر این گزارش همچنین، در خصوص گستردگی و ابعاد برگزاری جشنواره در استانها و مناطق مختلف کشور به نمایش بعضی از فیلم‌های جشنواره در پنج زندان استان خراسان رضوی: در زندان‌های مرکزی مشهد، سبزوار، تربت حیدریه، نیشابور و کاشمر
 
و برگزاری جشنواره در بنادر شمالی و جنوبی کشور: بندر خمیر، بندر انزلی، بندر بوشهر، بندر عباس، بندر لنگه، بندر چابهار، بندر کنگان، بندر دیر، بندر گناوه، بندر جاسک و بندر دیلم، چالوس و... اشاره شد و امده است: جشنواره در چند شهر ساحلی و پیش‌بینی نمایش بعضی از فیلم‌ها به صورت ساحلی رو باز. با توجه به اینکه جشنواره در زمان مسافرت بسیاری از هموطنان‌مان برگزار می‌شود، این اتفاق می‌تواند باعث افزایش تصاعدی تعداد مخاطب فیلم‌ها شود. ضمن آنکه نمایش فیلم‌های دفاع مقدسی و انقلابی می‌تواند بر فضای حاکم بر سواحل تاثیر بگذارد. این اتفاق قرار است در بوشهر، گناوه، دیلم، بندر انزلی، آستارا، لنگرود و... رخ دهد.
 
ضمن اینکه برگزاری جشنواره در مناطقی که نماد مقاومت هستند و کمتر مورد توجه واقع شده‌اند مانند دلوار و خارک و ... هم امسال پیش بینی شده است.
 
برگزاری جشنواره در نقاط محروم و مرزی کشور که بسیاری از آن‌ها نه تنها تجربه حضور در رویداد سینمایی– فرهنگی را نداشته‌اند بلکه از امکان تماشای اغلب فیلم‌های سینمایی محروم بوده‌اند: لیچک، لنده، بشاگر، كهنوج، فهرج، امبرآباد، قلعه گنج، ريگان، رودبار جنوب، فارياب، لوجلی، راز و جرگلان، بام و صفی‌آباد، مانه و سملقان، جاجرم، سرداب و سرانی، گرمه، درق، رباط، گیفان و... در نظر گرفته شده است.
 
جشنواره مقاومت، این دوره، در آخرین نقاط چهار گوشه کشور: سرخس، گواتر، بورالان و و جزیره مینو و برای اولین بار در بعضی از شهرها و استان‌ها مانند  شهرهاي سيرجان، رفسنجان، رامسر، چالوس، نور، جيرفت، بم، بندر دیر، بندر گناوه، بندر جاسک و..
 
همه این ها در حالی صورتی می گیرد که برگزاری نمونه‌ کوچک‌شده‌ی جشنواره در بیش از 60 نقطه در کشور با پیش‌بینی افتتاحیه، اختتامیه، نشست نقد و بررسی و بزرگداشت‌های احتمالی مانند اصفهان، شیراز، تبریز، قم، رشت، رودبار و... برنامه‌ی دیدار با خانواده شهدای استان توسط مسئولان برگزاری جشنواره در استان‌ها پیش بینی شده است.


انتهای پیام/ اس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.