فرامرز حیدری در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاراناظهار داشت: در این آزمایشگاه میزان قند، سم و رطوبت محصول عسل مطابق با استانداردهای روز اروپار اندازه گیری میشود تا ما در آینده شاهد وضعیت بهتر تولید باشیم.
حیدری در خصوص جلسه ای که زنبورداران کشور در سازمان تعاون روستایی کشور برگزار شد تصریح کرد: در این جلسه قرار شد با کمک صندوق حمایت از توسعه ی زنبور عسل کشور مراکزی در استانها و شهرستانها در اختیار تولید کنندگان زنبور عسل قرار داده شود تا محصولات ارگانیک خود را عرضه کنند.
وی در خصوص میزان شکر استفاده در عسل تولیدی کشور گفت: طبق استاندارهای جهانی برای این که زنبور عسل گرسنه نماند 5 کیلو در فصل بهار و 5 کیلو گرم دیگر در فصل پاییز به زنبور ها شکر داده میشود.
حیدری دربارهی مصرف هم برای کنترل جمعیت زنبورها اضافه کرد: متاسفانه این سمها اغلب تاریخ مصرف گذشتهاند و هم چنین آموزشهای لازم دراین زمینه به کشاورزان داده نمیشود که ما شاهد کاهش کیفیت عسل طبیعی در کشور هستیم.
انتهای پیام/