سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در برنامه گفتگوی ویژه خبری مطرح شد:

ساماندهی ۷۵ درصد دلالان میدان میوه و تره بار / سردخانه نداریم / 15 مرداد گشتهای تعزیرات در بازار میوه کشور + فیلم و تصاویر

رئیس اتحادیه میدان میوه و تره بار مرکزی با اشاره به اینکه،‌ ۷۵ درصد دلالان میدان میوه و تره بار را ساماندهی کرده‌ایم گفت: برای هر غرفه ۱۵ متر حریم برای حذف دلالان ایجاد شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، مصطفی دارایی نژاد رئیس اتحادیه میدان میوه و تره بار مرکزی و محمد حسن سرابیان رئیس کشت‌های سیار تعزیرات حکومتی شب گذشته (26 شهریور) در برنامه گفتگوی ویژه خبری به تشریح علل افزایش قیمت میوه پرداختند.
 
قیمت میوه در داخل میدان میوه و تره بار 20 درصد کاهش یافت

مصطفی دارایی نژاد رئیس اتحادیه میدان میوه و تره بار مرکزی در ابتدا در پاسخ به سوال اول مجری برنامه مبنی بر اینکه علت فاصله زیاد در قیمت میوه چیست گفت: قیمت میوه در داخل میدان میوه و تره بار 20 درصد در مقایسه با گذشته کاهش داشته است.
 
وی با اشاره به اینکه، باید طرح جامعی برای ساماندهی تولید و توزیع میوه داشته باشیم تا میوه از تولید کننده به صورت مستقیم وارد میدان تره بار شود اظهار داشت:حق‌العمل کاران میدان باید به عنوان تنها حلقه  واسط به حساب بیایند.
 
دارایی نژاد با بیان اینکه،  دلالان میوه تهران را ساماندهی کرده‌ایم گفت: 12 هزار بازار خرده فروشی در تهران داریم که اتحادیه میادین خرده فروشان میوه و سبزی توانایی رسیدگی به آنها را ندارند.
 
 توزیع کنندگان حق افزایش 35 درصدی قیمت میوه را دارند

وی گفت:‌ توزیع کنندگان میوه حق دارند تا 35 درصد به قیمت میوه اضافه کنند و بیشتر از آن غیرقانونی است.
 
رئیس اتحادیه میدان میوه و تره بار مرکزی با اشاره به اینکه 10 ارگان شامل اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و تجارت، سازمان حمایت، اتاق اصناف و فرماندهی ناجا به ما کمک کردند تا بتوانیم اوضاع را مورد ساماندهی قرار دهیم ادامه داد: فاکتورهای متحد الشکلی را ایجاد کرده‌ام که همه دوستان باید دارای فکتور با سربرگ و مهر باشند.
 
دارایی‌نژاد با بیان اینکه،اگر کسی فاکتورنداشته باشد بازرسان شهرداری، صنعت ، معدن و تجارت  با متخلفین برخورد خواهند کرد افزود: هشت درب ورودی و خروجی در میدان وجود دارد که کسی حق ندارد بدون ارائه فاکتور خارج شود.

وی با اشاره به اینکه، یازده مغازه به دلیل عدم ارائه فاکتور و سد معبر پلمپ شده اند تصریح کرد: اگر قیمت میوه بیشتر از این افت کند صدای کشاورز در می آید.
 
رئیس اتحادیه میدان میوه و تره بار مرکزی با بیان اینکه ، 90 درصداز صنف ما حق العمل کار هستند ادامه داد:حلقه واسط تولید و توزیع ما هستیم.  
 
دارایی نژاد با اشاره به دادن قرض الحسنه به کشاورزان افزود: هزینه کشاورزی بسیار بالا رفته است بنابراین  ما پول را به کشاورز می دهیم تا آنها پول داده شده را صرف سم ، بذر و غیره کنند.
 
وی  با اشاره به اینکه، 3 درصد سهم حق العمل کار خرد، 5 درصد حق‌العمل سبزیجات و 10 درصد سهم حق العمل صیفی جات است ادامه داد: میادین اقماری زیر نظر شهرداری است اما میادین مرکزی تحت نظارت ما است.
 
رئیس اتحادیه میدان میوه و تره بار مرکزی  گفت: زمانی که میوه از میدان مرکزی خارج می شود دیگر دلالی دست واسط ندارد.

کشت‌های سیار تعزیرات  از15 مرداد بر قیمت میوه نظارت  می کنند

محمد حسن سرابیان رئیس کشت های سیار تعزیرات حکومتی نیز در پاسخ به سوال اول مجری برنامه پیرامون نظارت ها و گشت های سیار گفت: از 15 مرداد گشت‌های سیار تعزیرات در دو نوبت بر قیمت میوه نظارت می‌کنند.
 
وی با اشاره به اینکه، گران‌فروشان را از یک تا سه برابر میزان گرانفروشی جریمه می کنیم گفت:چنانچه پرونده ای از سوی بازرسان اتحادیه، اصناف، صنعت ، معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی تشکیل شود در اسرع وقت به آنها رسیدگی می‌کنیم.  
 
سرابیان بابیان اینکه، تعزیرات حکومتی حتی در روزهای تعطیل هم در صحنه حضور دارد افزود:قانون نظام صنفی را اجرا می‌کنیم.

سازمان تعزیرات حکومتی مرجع رسیدگی به پرونده است

وی با بیان اینکه ، سازمان حکومتی باید حضور فعال و موثری در بازار داشته باشد خاطرنشان کرد:سازمان تعزیرات حکومتی مرجع رسیدگی به پرونده است.
 
نگهداری و نبود سردخانه از دیگر علل افزایش قیمت میوه است

فاضلی رئیس اتاق اصناف کشور هم در این برنامه طی گفتگوی تلفنی با بیان اینکه حمل و نقل بزرگترین مشکل قیمت میوه است افزود: نگهداری و نبود سردخانه از دیگر علل افزایش قیمت میوه است.
 
بیش از 5 هزار بازرس بر قیمت میوه نظارت دارد

فاضلی با اشاره به اینکه، کمترین امکانات برای توزیع کنندگان در میادین میوه و تره بار وجود دارد افزود: بیش از 1800 بازرسی اتاق اصناف و 4 هزار بازرس سازمان تعزیرات حکومتی بر قیمت میوه نظارت دارند.
 
وی با اشاره به اینکه، باید فرایند تولید میوه را مد نظر قرار داد گفت: باید سه حلقه تولید توزیع و عرضه مورد واکاوی قرار بگیرد .
 
رئیس اتاق اصناف کشور با اشاره به اینکه، نباید یکدیگر را متهم کرد گفت: حمل و نقل یکی از بزرگترین مشکلات کشاورزان است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
 
فاضلی با بیان اینکه اقدامات لازم انجام شده اما کافی نیست ادامه داد:چند سالی است که عوامل غیر ضروردر بحث توزیع کالا نقش ایفا می‌کنند.

وی با بیان اینکه ،یک شبه و یک ماهه نمی‌توان دست آنها را کوتاه کرد افزود: متاسفانه این عوامل در شبکه سالم توزیع نفوذ پیدا کرده‌اند.
 
رئیس اتاق اصناف کشور با بیان اینکه باید برای ساماندهی بازار میوه لباس اجرایی بپوشیم ادامه داد: باید برای ساماندهی همه دست به دست هم دهیم.

وی با بیان اینکه، باید فکری برای مشکلات بازرسان کرد افزود:باید به اقتصاد به صورت کلان نگاه کرد.

فاضلی با اشاره به اینکه، کنترل بازار از وظایف ذاتی ما است ادامه داد: اتحایه همکاری های لازم را برای رفع موانع انجام داده است.

در 180 بازار عرضه میوه و تره بار ناظر مقیم داریم
 
اکبری معاون مدیرعامل و مدیر میدان مرکز تره بار شهرداری تهران نیز طی گفتگوی تلفنی  بر گفت: بیشتر غرفه داران میدان تره بار تولید کننده هستند.

وی افزود: در 180 بازار عرضه میوه و تره بار ناظر مقیم داریم.
 
اکبری با اشاره به اینکه در تعیین نرخ میوه دستگاه‌های مختلفی همچون جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت دخیل هستند ادامه داد: تولیدات کشور درحوزه میوه یکساز نیست بنابراین محصول را در هم عرضه می‌کنیم.  
 
مدیر میدان مرکز تره بار شهرداری تهران با تأکید بر اینکه محصول خراب را نباید به مشتری داد گفت: هر کجا که نظارت باشد قانون در آنجا رعایت شده است.  
 
اکبری با تأکید بر اینکه رضایت مشتری باید مورد توجه قرار بگیرد افزود: در سطح میادین غرفه‌های نمونه بسته‌بندی و دست چین نیز وجود دارد. 

برای دیدن فیلم و تصاویر اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/      
برچسب ها: میدان ، مجری ، میوه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.