تظاهرات با این هدف شروع شد که بی بی سی جهت گیری سازمان دهی شده در قبال استقلال اسکاتلند دارد و " تبلیغاتی " را در گزارشهای خبری خود نشان میدهد که اتحاد را ترجیح میدهد تا استقلال اسکاتلند.
در صحنه هایی افرادی که به جدایی اسکاتلند رای اری داشتند و پرچم و بنرو پلاکاردهای اسکاتلند را در دست داشته و بی بی سی را " موسسه شستشوی مغزی " خوانده و خواستار اخراج " رابینسون دروغگو" شده بودند و تأکید میکردند مجوز تلویزیونی او " مجوزی برای دوغگویی است. "
عصبانیت معترضان به دلیل دو چیز بود : ناکامی بی بی سی از به تصویر کشیدن تعداد واقعی افرادی که رای مثبت دارند و اتهاماتی که رابینسون انجام داده و با وزارت دارایی مسامحه کرده تا دروغهایی را منتشر کند که مبنی بر وارد کردن خطر تجاری و مالی به موسسات توسط اسکاتلند مستقل است.
همان طور که صدها پلیس ورودی اصلی به ساختمان در پسیفیک کوای را احاطه کرده بودند جمعیت نیز یک صدا فریاد میزدند: " بی بی سی خجالت بکش" یکی از معترضان می گفت : " هفته آینده می آییم و این ساختمان را خراب می کنیم و داخل میشویم. معترض دیگری نیز بی بی سی را عضو " فاسدی " از همه پرسی دانست که " در به تصویر کشیدن افرادی که رای مثبت دارند ناکام مانده است."
هنگامی که از رهبر SNP درباره پوشش خبری بی بی سی و جهت گیری در قبال همهپرسی پرسیده شد وی اینگونه پاسخ داد : " بله قطعا اینطور است . به نظر من اگر بی بی سی قرار است هر رفراندوم ، هر دموکراسی، را در هر کجای جهان به تصویر بکشد باید بی نقص به پوشش خبری بپردازد به طوری که متعادل باشد و جهت گیری نداشته باشد. چیزی که انها نمیدانند این است که در حقیقت دارند این کار را انجام می هند. "
نقد دیگر درباره بی بی سی به پاول میسون بر میگردد. وی ویراستار اقتصادی سابق خبر شامگاهی است که اکنون در خبر شبکه 4 فعالیت می کند. او در صفحه فیس بوک خودش نوشت : " بعد از عراق هیچ وقت ندیدم که خبر بی بی سی به تبلیغاتی با این شدت کار کند. خیلی خوشحالم که آنجا نیستم. "
وی در صفحه توییترش نیز لینکی را قرار داد که حاوی فیلمی است؛ ویدئویی که نشان میدهد بی بی سی " کاملا در گزارش دهی رفراندوم مغرضانه و با جهت گیری عمل کرده ."