سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

بهره‎گیری از گوشت بوقلمون عاملی برای ارتقاء ضریب سلامت جامعه

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: افزایش سهم گوشت بوقلمون در پروتئین مصرفی، ضریب سلامت جامعه را در پی خواهد داشت.

غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: 1944 تن گوشت از بوقلمون بومی و همینطور  140 تن گوشت  از بوقلمون صنعتی در استان استحصال می شود.

وی تشریح کرد: سالانه 2084 تن گوشت بوقلمون در استان تولید می شود.

عبداللّهی ضمن بازگو نمودن اهداف مهم پرورش بوقلمون ادامه داد:  مهم ترین هدف از پرورش بوقلمون را می توانیم دستیابی هر گله به وزن مطلوب و مورد نظر با حفظ ویژگی های کیفی آن قلمداد نماییم.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: پرورش بوقلمون از جمله فعاليت‎هايي است كه تجربه، آگاهي و دانش بالايي را طلب مي كند و فعاليت در اين زمينه براي افراد آگاه و با تجربه به طور قطع سودآور خواهد بود.

عبداللّهی تاکید کرد: وقت آن رسیده است که پرورش بوقلمون حالت صنعتی به خود بگیرد، زیرا راندمان و بازده اقتصادی بیشتری نسبت به پرورش سنتی و روستایی داشته و می تواند سهم بالاتری را در تامین پروتئین انسانی مورد نیاز استان داشته باشد.
انتهای پیام/ش
برچسب ها: گوشت ، بوقلمون ، سلامت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.