سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آقامحمدی در کارگاه اقتصاد مقاومتی:

حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی یک ضرورت است

عضو مجمع تشیخص مصلحت نظام گفت: اقتصاد مقاومتی، مقاوم سازی اقتصاد ملی در مقابل مخاطرات و تهدیدهای داخلی و خارجی برای دستیابی به اهداف چشم انداز است.

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، "علی آقامحمدی" در کارگاه آموزشی اقتصاد مقاومتی که در دانشگاه علوم اقتصادی برگزار شد، اظهارداشت: اقتصاد مقاومتی، به معنی مقاوم سازی اقتصاد ملی در مقابل مخاطرات و تهدیدهای داخلی و خارجی بر سر راه پیشرفت و دستیابی به اهداف چشم انداز است.  
 
رئیس کمیسیون چشم انداز دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی یک ضرورت است و اقتصاد مقاومتی یک الگوی علمی متناسب با نیازهای کشور است که فقط منحصر به ایران نیست.  
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بخشی از نابسامانی اقتصاد ایران را خودساخته دانست و گفت: تدبیر در مشکلات در جهت اقتصاد مقاومتی امری ضروری است و باید ضعف‌های نظام آموزشی را که منحصر در انجام تحقیق بر روی کاغذ است، مرتفع کرد، چرا که ادامه این وضع به پرورش افراد خلاق و کارآفرین در عرصه اقتصاد منجر می‌شود.  
 
آقامحمدی با اشاره به موضوع اشتغال به عنوان یکی از تهدیدات داخلی اقتصاد ایران گفت: این موضوع در حالی رخ داده که به گفته مسئولان دو میلیون شغل بلاتصدی داریم و همزمان ایران به یکی از صادرکنندگان نیروی انسانی تحصیلکرده تبدیل شده است.  
 
وی تهدیدات خارجی را منحصر به تحریم‌های آمریکا ندانست و تصریح کرد: حذف احتمالی تحریم‌ها در بلندمدت موجب از میان رفتن تهدیدات خارجی اقتصاد ایران نمی‌شود.  
 
آقامحمدی با تشریح پنجره جمعیتی ایران تا سال ۲۰۴۰ و درصد بالای نیروهای تحصیلکرده در آن به مزیت‌ها و منابع موجود در کشور برای تحقق اقتصاد مقاومتی اشاره و خاطرنشان کرد: اگر کل منابع برداشت شده از ذخایر موجود اصلی کشور را از زمان اکتشاف نفت تاکنون به قیمت نفت در سال ۱۳۹۲ یعنی هر بشکه ۱۰۰ دلار محاسبه کنیم، به رقم ۸۰۰۰ میلیارد دلار می‌رسیم که در برابر موجودی منابع ما که رقم آن ۳۰ هزار میلیارد دلار تخمین زده می‌شود، زیاد نیست، البته می‌توانیم با تکمیل زنجیره و تولید فرآورده‌های نفتی با ارزش افزوده بالا‌تر این سرمایه را به ۱۲۰ هزار میلیارد دلار افزایش دهیم.

انتهای پیام/
برچسب ها: عضو ، مجمع ، تشخیص
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.