به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، محمدباقر رضایی در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره ملی نعنا در فرهنگسرای مهر سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان با بیان اینکه تحقیقات انجام شده بر روی گیاه نعنا حداقل 10 سال طول کشید، اظهار کرد: در حال حاضر در ایران 15 الی 16 گونه نعناع با حیطههای مختلف معرفی شده که سه تا چهار نوع آن اقتصادی و قابل توسعه فرآوری صنایع است، اما باید تک تک گیاهان دارویی کشور معرفی و توسعه پیدا کند.
رییس انجمن گیاهان دارویی ایران با تاکید بر اینکه نعناع گیاهی است که در بیشتر نقاط کشور رویش دارد، ادامه داد: نوع و گونه گیاه نعناع بر حسب نوع ترکیبی که صنایع دارند قابل توسعه برای کشت است.
رضایی با اشاره به اینکه برخی از مناطق با کم آبی مواجه هستند، افزود: برخی گونههای گیاهی داخل آب رویش میکنند و برخی دیگر داخل آب خراب میشوند باید در مناطق خاص با زمینهای زراعی قابل توسعه به افزایش محصول و تولید اقتصادی آن روی آوریم.
برگزاری مسابقه رباتهای کشاورز و کارگر
وی برگزاری کارگاههای فنی متعدد با همکاری واحدهای استانی و شاخههای شهرستانی با حضور اساتید، کارشناسان، کشاورزان، صنعتگران و ... را از جمله فعالیتهای این انجمن برشمرد و افزود: برگزاری نخستین جشنواره ملی نعنا در کاشان با حضور انجمن گیاهان دارویی از لحاظ علمی و کاربردی حائز اهمیت است.
رییس انجمن گیاهان دارویی ایران با بیان اینکه باید در این گونه جشنوارههای تخصصی مقولههای علمی و کاربردی تقویت شود، اضافه کرد: اولویت عرقیجات به ویژه نعنا در شهرهای قمصر و کاشان مهم است و اگر گردشگران با محصولی غیر استاندارد روبرو شوند، نام شهر بد جلوه خواهد کرد.
رضایی با بیان اینکه رعایت استاندارد در این گونه محصولات با حضور افرادی صالح برای تولید آن مورد نیاز است، گفت: ساماندهی تولید عرقیجات، استاندارد کردن محصولات و فرهنگ سازی در مصرف گیاهان دارویی از موارد قابل اهمیت است.
رییس انجمن گیاهان دارویی ایران از برگزاری مسابقه رباتیک با عنوان"رباتهای کشاورز و کارگر" به دلیل مکانیزاسیون و اتوماسیون نبودن محصولات، در آیندهای نزدیک خبر داد.
انتهای پیام/م