سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

"محمود عباس" با دستاویز قرار دادن حماس، قصد دارد مجوز پیوستن به ائتلاف جدید آمریکا را کسب کند

در حالی که وزرای خارجه کشورهای عربی، علیه داعش گرد آمده بودند، محمود عباس، از این فرصت، برای تخریب و تحریک علیه مقاومت فلسطین، استفاده کرد، تا با دستاویز قرار دادن مقاومت حماس و گنجاندن آن در کنار تروریسم، مجوز پیوستن به ائتلاف جدید آمریکایی در جنگ علیه تروریسم را کسب کند.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از "فلسطین الآن"؛ در حالی که وزرای خارجه کشورهای عربی، علیه داعش گرد آمده بودند، محمود عباس، رئیس دولت خودگردان در رام الله، از این فرصت، برای تخریب و تحریک علیه مقاومت فلسطین، استفاده کرد؛ موضوع فلسطین، اصلا در دستور کار این نشست قرار نداشت، ولی عباس، آن را فرصت مناسبی یافت تا با دستاویز قرار دادن مقاومت حماس و گنجاندن آن در کنار تروریسم، مجوز پیوستن به ائتلاف جدید آمریکایی در جنگ علیه تروریسم را کسب کند که این خود، لکه ننگ دیگری بر دامن حاکمان دنیای عربی است.

اما اینکه انجام دهنده این مزاوجه، رئیس دولت خود گردان باشد، چیزی فراتر از لکه ننگ و مصیبت است. در همان اوایل تجاوزات صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین در نوار غزه، منطق و عملکرد محمودعباس، بسیار نزدیک به سخنان و منطق نخست وزیر رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو، بود؛ در هفته اول ژوئیه گذشته، با گوشه و کنایه از مقاومت انتقاد کرد و گفت: من نمی خواهم از کسی انتقاد کنم، اما این روش چه فایده ای دارد؟ اینکه موشکی که معلوم نیست به کجا شلیک می شود و فایده ای ندارد، نتیجه اش چه خواهد بود؟ سپس صریحا به حماس توهین کرد و در گفتگوی تلویزیونی خود، آن را به تجارت جنگ و خون متهم ساخت.

اما پس از آنکه، موشک های مقاومت به سوال عباس پاسخ گفت و دشمن صهیونیستی را در همه جنبه ها به درد سر انداخت، این مرد تصمیم به مزایده گذاشتن مقاومت گرفته است.

حتی زمانی که جنگ تمام شد و هنوز چند روزی از امضای توافق آتش بسی که عزت مقاومت را حفظ کرد، نگذشته بود، ابو مازن به همان اسلوب پیشین خود بازگشت تا با منطقی اسرائیلی، مسوولیت خون های ریخته شده را متوجه ی مقاومت سازد و گفت: اگر حماس طرح پیشنهادی مصر را پذیرفته بود، دیگر 2000 فلسطینی شهید نمی شدند.

گویی این مرد، بیش از یک هفته نتوانست این نمایش جالب فلسطینی را تحمل کند و شروع تخریب این وضعیتی که همه آن را به فال نیک گرفتند، نمود؛ آن هم همزمان با اظهارات نتانیاهو که می گوید: دولت خودگردان فتح، باید یا حماس را انتخاب کند و یا صلح با اسرائیل را."

این اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی، کلیدی برای تحلیل اقدام ناگهانی حماس است که در دیدار خود با رئیس جمهور مصر، صراحتا اعلام کرد که مقاومت مخالف است و حماس را به اتمام شراکت در دولت وفاق تهدید کرد.

پیش از این نیز، محمود عباس در دوره یاسر عرفات، چنین شتابزدگی و حماقت سیاسی را از خود نشان داده بود و به شدت برای تحریک گروه ها علیه رئیس دولت، به بهانه ی اینکه او به عنوان رئیس دولت از اجرای خواسته های آمریکایی-صهیونیستی عقب نشینی می کند، اقدام کرده بود.

ابومازن نیز، حماس را به کودتا علیه دولت رام الله متهم کرد؛ وقتی اسرائیلی ها و آمریکایی ها، دولت منتخب حماس در غزه را به رسمیت نمی شناسد، پس چگونه دولت کودتای انان در کرانه  باختری خواهند پذیرفت؟!!



انتهای پیام./
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غريبه
۱۲:۰۷ ۲۵ شهريور ۱۳۹۳
واي خدا !!!!
اينها فرداي قيامت چطور ميخوان جواب اين همه خون ريخته شده را بدن ؟؟؟؟