سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت عنوان کرد

تجهیز بیمارستان های دولتی با مشارکت بخش خصوصی، هزینه های پرداختی مردم را افزایش نخواهد داد

دکتر حریرچی گفت: مشارکت بخش خصوصی در توسعه و تجهیز بیمارستان های دولتی، به هیچ وجه هزینه های پرداختی از سوی مردم را افزایش نخواهد داد.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (وب دا)، دکتر حریرچی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با اشاره به این که دولت تدبیر و امید در بخش های مختلف بخصوص حوزه سلامت مشارکت بخش خصوصی را طلبیده است، گفت: در بخش توسعه زیرساخت های بخش بهداشت و درمان، مشارکت بخش عمومی و خصوصی اعتقاد راسخ وزارت بهداشت است؛ طرحی که کشورهای ثروتمند نیز به آن عمل می کنند.

به گفته دکتر حریرچی در حال حاضر در کشور به ازای هر 1000 بیمار، 1.7 دهم تخت در بیمارستان ها داریم که این میزان در کشورهای دیگر سه تخت به ازای هر 1000 بیمار است.

وی با اشاره به این که 40 درصد از این تخت ها فرسوده بوده و در برابر زلزله مقاوم نیستند، خاطرنشان کرد: توزیع این تخت ها مناسب نیست به طوری که برخی بیمارستان ها 110 درصد ضریب اشغال تخت دارند و در برخی دیگر، این ضریب اشغال زیر 15 درصد است.

دکتر حریرچی با بیان این که با تغییر بافت جمعیتی و حرکت به سمت سالمندی، نیاز داریم تعداد تختهای بیمارستانی را افزایش دهیم، ادامه داد: برای تکمیل پروژه های نیمه تمام موجود و احداث مراکز درمانی جدید نیز  با منابع دولتی و در حالت خوشبینانه، 10 الی 20 سال زمان نیاز داریم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با اشاره به این که دولت در این شرایط چاره ای جز مشارکت دادن بخش خصوصی در احداث بیمارستان ها و ارتقاء خدمات این مراکز ندارد، گفت:پیاده کردن این طرح کاهش تصدی گری دولت را نیز به همراه دارد.

وی توضیح داد: مدل قرارداد ما با بخش خصوصی به گونه ای است که 25 تا 30 درصد هزینه خدمات ارائه شده در بیمارستان ها از سوی بیمه های تکمیلی و مابقی توسط بیمه های پایه پوشش داده می شود. البته هدف اصلی ما تامین خدمات برای مردم با تعرفه دولتی است یعنی بیشترین تمرکز بر بیمه های پایه بوده  و بیمه های تکمیلی در مرحله بعدی قرار می گیرند.

دکتر حریرچی با اشاره به این که اولین قرارداد وزارت بهداشت در این راستا با بنیاد مستضعفان برای احداث و تجهیز 5 بیمارستان در خرمشهر، آبادان و اهواز، به امضا رسیده است، افزود: هدف ما از اجرای این طرح به هیچ وجه خصوصی سازی نیست و به هیچ وجه قرار نیست هزینه های پرداختی از سوی مردم افزایش یابد. ضمن این که تاکید اصلی ما بر ارائه خدمات مناسب در مناطق محروم است. 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.