حسین پورمقدم در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، در رابطه با افزایش قیمت حاملهای انرژی و تاثیر آن در بخش تولید اظهار داشت: امروزه یکی از مهمترین و بارزترین نیازهای صنایعی چون پالایشگاه ها، نیروگاه ها، کارخانه های تولید سیمان، پتروشیمی ها، صنایع خودرو سازی، ساختمان و تاسیسات خانگی مبحث عایق و عایق کاری می باشد که با استفاده از آن می توان فرآیند اتلاف انرژی را کنترل کرد.
پورمقدم گفت: از آنجایی که نگرش به مباحث انرژی با هدف بهره گیری مفید از آن امروزه ذهن صنعتگران را به خود مشغول نموده، به جرات می توان بیان کرد که عایق و به طور جامع صنایع تولید کننده عایق توانسته است تا حد بسیار زیادی در نیل به این هدف روشن یاری گر مجموعه صنعت کشور باشند.
وی تصریح کرد: با افزایش قیمت حاملهای انرژی هزینه تولیدی به میزان 25 درصد رشد داشته و ما نتوانستیم افزایش ظرفیت داشته باشیم.
پورمقدم تاکید کرد: با توجه به رکود در بازار این شرکت با مشکل فروش مواجه شد و این امر سبب شد که حاشیه سود کاهش پیدا کرد و مجبور شدیم هزینه های داخلی سیستم را کاهش دهیم.
وی افزود: نیروی انسانی و انرژی و حمل و نقل بی شک در افزایش قیمت تاثیرگذار بوده بنابراین با اجرایی شدن مرحله هدفمندسازی یارانه ها بخش تولید دچار آسیب جدی شد و نتوانست در عرصه های رقابتی حرفی براگفتن داشته باشد.
تولیدکننده تجهیزات صنعت نفت خاطرنشان کرد: انتظاری که از دولت داریم از تولیدکنندگان حمایت کنند اگر شرایط بازار بهبود یابد به طور یقین تولیدکنندگان با ظرفیت کامل به فعالیت می پردازند و می توانند افزایش هزینهها را جبران کنند. متاسفانه در حال حاضر بازار کشش ندارد و نمی توانیم با ظرفیت بالا به کار خود ادامه دهیم و کالای تولیدی را به فروش برسانیم.
وی یادآور شد: اگر شرایط بازار به قدری مناسب و بازگشایی شود با افزایش ظرفیت قطعا به حاشیه سود مورد نظر خواهیم رسید.
تولیدکننده تجهیزات صنعت نفت تاکید کرد: متاسفانه با افزایش رقبای زیرپلهای و خارج از استاندارد تولید کننده واقعی نمی تواند به فعالیت اصلی خود بپردازد. بایستی سازمان استاندارد نظارت و کنترل خود را بیشتر کند در حال حاضر نظارت کامل برواحدهای تولیدی صورت نمیگیرد.
انتهای پیام/