سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

علم ژنتیک بدبوترین غذای دنیا را خوشبو کرد

علم ژنتیک با دستگاهی در کدهای ژنتیکی یکی از سبزی‌های بسیار مفید برای بدن را که بسیار بد بو بود خوش طعم و خوش بو کرده است.

 به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران سرانجام با تغییرات ژنتیکی و دستکاری کدهای ژنتیکی طعم و مزه گیاه کلم بروکلی را عوض کردند.

 گفتنی است: یکی از مشکلات  افراد به ویژه کودکان در هنگام خوردن این سبزی طعم و مزه بدن است و با این نو آوری برطرف خواهد شد.

پژوهشگران از کدهای‌ ژنتیکی موجود در عصاره روغن کلزا‌ برای غنی کردن، مغذی شدن و رفع بو و طعم کلم بروکلی استفاده کرده‌اند.

با این نو‌آوری حتی می‌توان این گیاه را در مناطق خشک و کم آب نیز کشف برد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.