به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران سرانجام با تغییرات ژنتیکی و دستکاری کدهای ژنتیکی طعم و مزه گیاه کلم بروکلی را عوض کردند.
گفتنی است: یکی از مشکلات افراد به ویژه کودکان در هنگام خوردن این سبزی طعم و مزه بدن است و با این نو آوری برطرف خواهد شد.
پژوهشگران از کدهای ژنتیکی موجود در عصاره روغن کلزا برای غنی کردن، مغذی شدن و رفع بو و طعم کلم بروکلی استفاده کردهاند.
با این نوآوری حتی میتوان این گیاه را در مناطق خشک و کم آب نیز کشف برد.
انتهای پیام/