به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، بادمجان یکی از سبزیجات بسیار کم کالری است که اگر بدون روغن طبخ شود، تنها 30 کیلوکالری دارد. البته سرشار از آنتی اکسیدان هاست که با رادیکال های آزاد که عامل بیماری هایی نظیر ناراحتی های قلبی عروقی، بعضی سرطان ها و پیری است هستند، مقابله می کنند. هنگام مصرف، بادمجان را به خوبی بشویید و مانند بیشتر میوه ها و سبزیجات آن را با پوست استفاده نمایید زیرا مقدار بیشتر آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها در این لایه بنفش قرار دارد.
هویج زردهویج زرد جز سبزیجات ریشه ای و از خانواده هویج هاست که طعم شیرین دلچسبی دارد. این نوع هویج سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هاست که امروزه جایگاه خود را در آشپزی از دست داده است. همچنین حاوی منیزیوم است که به بدن برای مقابله با خستگی های جزئی است. هویج زرد ویتامین B6 نیز دارد که بهترین ماده در کنار منیزیوم است.
لوبیا سبزلوبیا سبز تازه و بخار پز بسیار خوشمزه است و منبع غنی از فیبرهای غذایی محسوب می شود. این فیبرها باعث احساس سیری مطلوبی شده و عملکرد روده ها را بهبود می بخشند. همچنین مانع از بروز یبوست و سرطان روده بزرگ می شوند. لوبیا تازه همچنین سرشار از ویتامین C است که در برابر حرارت بالا بسیار ضعیف است و بهتر است برای حفظ آن لوبیا را بخارپز کرد.
گلابییک گلابی متوسط حدود 100 کیلو کالری دارد و منبع خوب فیبرهای غذایی است که به خصوص در پوست آن جای دارد. پوست این میوه خوشمزه تاثیرات مثبتی بر سلامت قلب و عروق دارد زیرا آنتی اکسیدان های موجود در آن ( فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک) می تواند بر اساس برخی تحقیقات مقدار چربی خون را کاهش دهند.
انگورانگور و به خصوص انگور قرمز را می توان جز بهترین دوستان سلامت قلب دانست زیرا منبع عالی آنتی اکسیدان هاست. این میوه خوشمزه حاوی فلاونوئیدهاست که اکسیداسیون کلسترول بد خون را کاهش می دهد. حتما انگور را در برنامه غذایی خود بگنجانید./روزنامه قدس