سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت:

المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی شناسنامه‌دار شد

رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت گفت: المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی توسط بنیاد ملی نخبگان کشور دارای شناسنامه شد و برگزیدگان آن می‌توانند از تسهیلات این بنیاد با سازمان‌ استعدادهای درخشان بهره‌مند شوند.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران  سلیمان احمدی در نشست خبری که به مناسبت برگزاری ششمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور برگزار شد، گفت:‌ در جایگاه‌های بین‌المللی نیاز است که کشور حضور داشته باشد و برای ارتقای سطح بین‌المللی بحث نخبه‌پروری و توجه به پتانسیل جوانان اهمیت دارد به همین دلیل در المپیاد علمی حضور پرشوری داشته‌ایم.

وی ادامه داد: سالانه بیش از 22 المپیاد علمی در سطح دنیا برگزار می‌شود اما در رشته علوم پزشکی به دلیل حیطه متفاوت آن شیوه برگزاری‌اش به گونه دیگری است.

احمدی گفت: از سال 88 المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در کشور برگزار شده که ابتدا در اصفهان و سپس در شیراز، تهران، تبریز و کرمان برپا شده که امسال نیز دو دانشگاه علوم پزشکی ایران و مشهد ششمین دوره را برگزار می‌کنند.

وی ادامه داد: با توجه به سیاست قطب‌بندی وزارت بهداشت، مشارکت دانشگاه‌ها را داریم و از سال آینده نیز همانند امسال میزبانی را به چند دانشگاه علوم پزشکی می‌دهیم.

احمدی گفت: بنیاد ملی نخبگان پس از برگزاری دوره پنجم المپیاد و برگزاری جلسات متعدد این المپیاد علمی را دارای شناسنامه کرد در نتیجه برگزیده‌های آن می‌توانند از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان و استعدادهای ملی درخشان استفاده کنند.

وی معرفی روش‌های جدید ارزشیابی و توانمند شدن اساتید را از دستاوردهای المپیاد علمی دانست و گفت: رویکرد ما این است که به سمت بین‌المللی شدن برویم به همین دلیل برای سال آینده پیشنهاد شده که از بسیاری از دانشجویان ایرانی که در دانشگاه‌های خارج از کشور در رشته علوم پزشکی تحصیل می‌کنند فراخوان بدهیم تا در این المپیاد شرکت کنند تا انگیزه و ارتباط علمی و فرهنگی آنها با کشور حفظ شود.

رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت گفت:‌ امروزه جایگاه هنر در علوم پزشکی مورد توجه قرار گرفته به طوری که استفاده از بازی‌های یارانه‌ای، شبیه‌سازی، استفاده از مانکن و وسایل کمک آموزشی به این حیطه ورود کرده است.

وی گفت: امسال نفرات برتر المپیاد علوم پزشکی به جای رتبه مدال دریافت می‌کنند به طوری که به 10 درصد برگزیدگان مدال طلا، 15 درصد مدال نقره و 25 درصد مدال برنز تعلق می‌گیرد.

وی افزود: 253 نفر از اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی درگیر روند برگزاری المپیاد علمی هستند و این به معنی توانمندشدن اساتید و جاری شدن روش های جدید پزشکی در دانشگاه‌ها است.

احمدی گفت:‌ بیشترین شرکت داوطلبان در حیطه تفکر علوم پایه با شرکت 144 نفر بوده است.

 

ششمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی از ۱۵ تا ۱۸ شهریور در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.



انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.