سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مستندی پرتره درباره زندگی دکتر "علی شریعتمداری"

شبکه چهار سیما مستند «دکتر نه دهه» را دوشنبه ساعت 22:30 روی آنتن می‌برد.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی شبکه فرهیختگان، این مستند پرتره که با موضوع زندگی دکتر علی شریعتمداری تهیه و تولید شده است، زندگی ایشان را به تصویر می کشد.
 
 سید علیرضا سیادت، تهیه کننده و کارگردان این مستند در گفتگو با خبرنگار شبکه چهار سیما گفت: دکتر علی شریعتمداری اولین وزیر فرهنگ و آموزش بعد از انقلاب اسلامی ایران بود که با توجه به چهره ماندگار ایشان، این مستند سخنان رهبر معظم انقلاب درباره ایشان را روایت می کند.
 
سیادت همچنین از حضور چهره های علمی و فرهنگی همچون: دکتر داوری اردکانی"استاد دانشگاه"، دکتر حداد عادل"رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی"، دکتر کسرائیان"جراح عمومی" در این مستند خبر داد و افزود: دکتر علی شریعتمداری، استاد، مولف و مدرس متون روانشناسی، سال ۱۳۰۲ در شیراز به دنیا آمد و تحصيلات ابتدايي و متوسطه خود را در شهر شيراز به پايان رساند. او موفق به اخذ درجه ليسانس در دو رشته‌ي فلسفه و علوم تربيتي در سال 1332 و علوم قضايي در سال 1335 شد. شریعتمداری كارشناسي ارشد رشته آموزش متوسطه را در سال 1336 از دانشگاه ميشيگان و دكتراي فلسفه، تعليم و تربيت و برنامه ريزي درسي را در سال 1338 از دانشگاه تنسي دريافت كرد. وی خدمات آموزشي خود را از آموزش و پرورش آغاز كرد و طي سال‌هاي 1321 تا 1328 به عنوان آموزگار و از سال 1330 لغايت 1335 به‌عنوان دبير به تدريس پرداخت.او از سال 1339 به عنوان دانشيار علوم تربيتي دانشگاه شيراز و از سال 1343 به عنوان استاد علوم تربيتي دانشگاه اصفهان به تدريس مشغول شد و طي سال‌هاي 1344 تا 1346 به عنوان استاد مدعو در دانشگاه‌هاي اينديا و تنسي نيز به تدريس مشغول بود. دكتر شريعتمداري از سال 1358 تاكنون استاد تعليم و تربيت در دانشگاه تربيت معلم تهران است.
 
تهیه کننده و کارگردان مستند«دکتر نه دهه» سمت‌هاي اجرايي دكتر شريعتمداري را اینگونه بر شمرد: سرپرستي دانشكده علوم تربيتي دانشگاه اصفهان، عضويت در ستاد انقلاب فرهنگي، سرپرستي گروه علوم انساني شوراي عالي انقلاب فرهنگي، سرپرستي گروه‌هاي برنامه‌ريزي در شوراي عالي برنامه ريزي، كميته علوم تربيتي، شوراي آموزش و پرورش، رياست فرهنگستان علوم جمهوي اسلامي ايران  و ...
 
وی افزود دكتر شريعتمداري همچنين عضو شوراي پژوهش‌هاي علمي كشور، سرپرست موسسه تحقيقات تربيتي دانشگاه تربيت معلم و عضو شوراي پژوهشي دانشگاه اصفهان نیز بوده است. وي سابقه عضويت در هيات رئيسه انجمن‌هاي ايراني تعليم و تربيت، فلسفه تعليم و تربيت، و نيز انجمن روانشناسي ايران را دارد. دكتر شريعتمداري مدال درجه يك علمي و نشان درجه يك تعليم و تربيت جمهوري اسلامي ايران را نيز دريافت كرده است و مدير مسئول چهار مجله علمي بوده است. دكتر شريعتمداري مولف 24 جلد كتاب، مترجم 6 عنوان كتاب، مولف 70 عنوان مقاله علمي، اجتماعي، فرهنگي، مذهبي و مترجم 18 مقاله و مجله علمي بوده است.از جمله آثار استاد مي‌توان به كتاب‌هاي آموزش در حوزه و دانشگاه، روشنفكر كيست، تعليم و تربيت اسلامي، جايگاه علوم انساني در توليد علم، چگونگي ارتقاء سطح علمي كشور، نقد و خلاقيت در تفكر، نقد آرا برخي از دانشمندان معاصر، تعليمات حضرت علي (ع)  و نظر شهيد مطهري، و سياست و خردمندي اشاره كرد. ويژگي ممتاز دكتر شريعتمداري، همراهي هميشگي فعاليت علمي، مذهبي و سياسي ايشان از ابتداي جواني تاكنون بوده است.
 
یاد آور می‌شود؛ این مستند آموزنده و تاثیر گذار روز جمعه 14 شهریور ساعت14:30 باز پخش می‌شود.
 
 
انتهای پیام/ اس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.