سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

پیش بینی جذب 20 میلیون گردشگر خارجی///////////////////////////////////اتونشر

معاون امور مجلس، حقوقی و استان های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: در صورت تامین و تخصیص اعتبار می توان سالانه هزاران شغل در حوزه صنایع دستی در کشور ایجاد کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه؛اسداله درویش امیری در نشستی با مدیران و معاونین اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، افزود: مشکلات سازمان در همه استان ها تقریباَ یکسان است و این ناشی از بی توجهی به اهمیت جایگاه این سازمان در گذشته است.

وی ادامه داد: خوشبختانه در سال جدید از منظر مقام معظم رهبری، شخص رئیس جمهور و دولت و مجلس سازمان میراث فرهنگی به عنوان یک بخش اساسی در حوزه اقتصادی و تولید اشتغال جا افتاده و مجموعه نظام یک نگاه ویژه به این حوزه دارد.

این مقام مسئول با اشاره به کم توجهی مسئولان به سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در دهه گذشته، گفت: گردشگری به عنوان یکی از پردرآمدترین صنایع جهان سالانه 6 هزار و 500 میلیارد دلار گردش مالی دارد که متاسفانه سهم کشور ما کمتر از یک درصد است.

وی بیان داشت: سال گذشته یک میلیارد و 260 میلیون نفر گردشگر در جهان وجود داشته و آمار ما تنها چهار میلیون و 200 هزار نفر بوده و این در حالیست که ما برای سال 1400 پیش بینی جذب 20 میلیون گردشگر خارجی را داریم.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: از سال 1384 تصمیم به ادغام این سه حوزه گرفته شد که متاسفانه در طول این سالها سازمان دستخوش جریانات سیاسی قرار گرفت و ما را از اهداف اصلی دور کرد.

وی ادامه داد: در طول هشت سال دولت گذشته که دوران طلایی درآمد نفتی کشور بود، دولت می توانست حداقل زیرساخت های مورد نیاز سازمان را تکمیل کند و از این شرایط اسف بار خارج کند.

درویش امیری خاطرنشان کرد: در نزدیک به 430 شهرستان سازمان میراث فرهنگی تنها 40 اداره دارد و مابقی به صورت نمایندگی اداره می شوند و این شرایط مناسبی برای سازمانی با گستردگی عملکرد میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیست و این مشکلات سازمان را از اهداف خود دور ساخته است.

وی در پایان تعیین سهمیه 750 میلیارد تومانی صندوق توسعه ملی برای حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را فرصت مناسبی برای تکمیل طرح های نیمه تمام سازمان در سطح کشور دانست و بیان داشت: در صورت تامین اعتبار می توان در سال صدها هزار شغل در حوزه صنایع دستی و گردشگری کشور ایجاد کرد.  

برچسب ها: کرمانشاه ، گردشگر ، خارجی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.