سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

"سبزیجات" را چگونه در یخچال نگهداری کنیم؟

در ادامه با چند نکته برای نگهداری بهتر مواد غذایی در یخچال آشنا خواهید شد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، کارشناسان مواد غذایی درباره نگهداری میوه و سبزیجات توصیه هایی کرده اند تا مواد غذایی دیرتر خراب شود و ویتامین ها، اکسیدان ها، مواد معدنی و فیبرهای خود را از دست ندهد.
 
هر خانواده ای باید بداند در طول هفته چه مقدار مواد غذایی لازم دارد و به اندازه مورد نیاز خریداری کند تا این مواد غذایی خواص درمانی و طعم طبیعی خود را از دست ندهند. در ادامه با چند نکته برای نگهداری بهتر مواد غذایی در یخچال آشنا خواهید شد.
 
_ بادمجان، کدو سبز و خیار را باید در یخچال و دور از گوجه فرنگی نگهداری کرد.
 
_ گیاهان و سبزیجات بهتر است با یک حوله نازک یا کاغذ روزنامه پوشانده و سپس در یخچال نگهداری شوند.
 
_ برای جلوگیری از سیاه شدن موز باید آن را دور از سیب و گلابی نگهداری کنید.
 
_ زمان ذخیره سازی میوه یا سبزی به نوع آن بستگی دارد. همچنین بهتر است میوه یا سبزی برش خورده و نصفه یا قطع شده را همان روز مصرف کنید.
 
مدت زمان مجاز نگهداری میوه ها و سبزیجات
برخی میوه ها و سبزیجات را بیش از اندازه نمی توان در یخچال نگهداری و باید زودتر مصرف کرد در غیر این صورت ارزش غذایی آن به شدت کاهش می یابد.
 
_ سبزیجات برگ دار را نباید بیش از یک یا 2 روز در یخچال نگهداری کرد.
 
_ هویج و کلم بروکلی بیش از 3 تا 5 روز نگهداری نشوند.
 
_ خیار و گوجه فرنگی بیش از یک تا 2 هفته در یخچال نگهداری نشود.
 
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.