به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، کارشناسان مواد غذایی درباره نگهداری میوه و سبزیجات توصیه هایی کرده اند تا مواد غذایی دیرتر خراب شود و ویتامین ها، اکسیدان ها، مواد معدنی و فیبرهای خود را از دست ندهد.
هر خانواده ای باید بداند در طول هفته چه مقدار مواد غذایی لازم دارد و به اندازه مورد نیاز خریداری کند تا این مواد غذایی خواص درمانی و طعم طبیعی خود را از دست ندهند. در ادامه با چند نکته برای نگهداری بهتر مواد غذایی در یخچال آشنا خواهید شد.
_ بادمجان، کدو سبز و خیار را باید در یخچال و دور از گوجه فرنگی نگهداری کرد.
_ گیاهان و سبزیجات بهتر است با یک حوله نازک یا کاغذ روزنامه پوشانده و سپس در یخچال نگهداری شوند.
_ برای جلوگیری از سیاه شدن موز باید آن را دور از سیب و گلابی نگهداری کنید.
_ زمان ذخیره سازی میوه یا سبزی به نوع آن بستگی دارد. همچنین بهتر است میوه یا سبزی برش خورده و نصفه یا قطع شده را همان روز مصرف کنید.
مدت زمان مجاز نگهداری میوه ها و سبزیجات
برخی میوه ها و سبزیجات را بیش از اندازه نمی توان در یخچال نگهداری و باید زودتر مصرف کرد در غیر این صورت ارزش غذایی آن به شدت کاهش می یابد.
_ سبزیجات برگ دار را نباید بیش از یک یا 2 روز در یخچال نگهداری کرد.
_ هویج و کلم بروکلی بیش از 3 تا 5 روز نگهداری نشوند.
_ خیار و گوجه فرنگی بیش از یک تا 2 هفته در یخچال نگهداری نشود.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ