سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

نان و برنج تیره بخورید تا سالم بماند .

یک کارشناس تغذیه گفت: بهتر است از نان و برنج های تیره که همراه با سبوس هستند استفاده شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه؛ لیلا رضازاده گفت: مواد غذایی گروه کربوهیدارت از جمله نان و برنج هرچه رنگ تیره تری داشته باشند، حاوی سبوس بیشتری هستند.

وی احساس سیری را یکی از فواید سبوس دانست که باعث می شود فرد کمتر بخورد و دچار افزایش وزن، افزایش چربی و کلسترول و قند خون نشود.

 به گفته این کارشناس تغذیه کربوهیدرات های حاوی سبوس پس از مصرف، قند خون را آهسته بالا می برند، در حالیکه نان و برنج سفید قند خون را سریع بالا می برد، این رو مصرف کربوهیدرات های تیره و حاوی سبوس برای افراد دیابتی بسیار مفید است. 

وی به نقش فیبر موجود در سبوس در پیشگیری از یبوست اشاره کرد و افزود: توصیه می شود افراد نان های تیره از جمله نان سنگک و جو را که حاوی سبوس بیشتری است، استفاده کنند و نان های سفید اشتها را بالا نگه می دارند و منجر به چاقی می شوند.

رضازاده یادآوری کرد: میزان سیری یک کف دست نان سنگک چهار برابر همین میزان نان لواش است./ش/ن

برچسب ها: کرمانشاه ، نان ، برنج
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.