اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: یونجه حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین است.
وی تشریح کرد: علاوه بر این ریشه گیاه یونجه قابلیت آن را دارد که تا عمق 18 متری زمین هم پیشروی کرده و ویتامینها و مواد معدنی بیشتری را از خاک جذب کند.
وی تشریح کرد: نرم شدن سینه و تسکین سرفه با مصرف روزی دو فنجان دَم کرده تخم یونجه دور از انتظار نخواهد بود.
نقشی ادامه داد: این گیاه خوراکی با خواص تغذیهای فوقالعاده، منبع غنی از ویتامینهای B ,K ,E D ,A و همچنین املاح معدنی نظیر کلسیم، اسید فولیک، منیزیم، پتاسیم به حساب میآید و البته مصرف خشک آن تاثیرگذارتر خواهد بود.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گیاه یونجه را به دلیل دارا بودن انواع ویتامینها، مواد معدنی و پروتئینها سلطان مواد خوراکی مینامند.
وی با اشاره ای به میزان آهن موجود در یونجه اظهار داشت: اين گياه ۲ برابر اسفناج آهن دارد و به همين علت در برخي كشورها جايگزين اسفناج شده و استفاده از آن به صورت پودر، كپسول و قرص نيز معمول شده است.