سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

جزئیات برنامه بسته حمایتی به مدارس غیردولتی ابلاغ شد

وزیر آموزش و پرورش از جزئیات برنامه‌های بسته حمایتی ابلاغ شده به مدارس غیردولتی خبر داد.

 علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، در خصوص برنامه‌های آموزش و پرورش برای اجرای یکی از سیاست‌های این وزارت‌خانه مبنی بر ورود بخش خصوصی و آموزش و پرورش یا گسترش مدارس غیردولتی گفت: ورود بخش خصوصی به آموزش و پرورش بخشی از سیاست‌های توسعه مشارکت است و ما معتقد هستیم که دانش‌آموزان می‌بایست در اداره مدرسه مشارکت داشته باشند.
 
وی در ادامه افزود: دانش‌آموز در همان سنین دانش‌آموزی باید مسئولیت‌پذیری، سوال کردن و نقد و انتقاد را بیاموزد همچنین معلمین در قالب شوراهای معلمی که در مدارس تشکیل می‌شود می‌بایست در برنامه‌ریزی‌های مدرسه مشارکت نمایند.
 
فانی ادامه داد: اولیای دانش‌آموزان نیز در قالب انجمن اولیا مربیان در برنامه‌ریزی، نظارت و اداره مدارس باید شرکت داده شوند.
 
وی اظهار داشت: آموزش و پرورش نهادی نیست که تنها یک وزارت‌خانه بخواهد آن را اداره کند بلکه آموزش و پرورش متعلق به همه مردم است و همه مردم باید بتوانند در امور مربوط به تعلیم و تربیت دانش‌آموزان کشور مشارکت داشته باشند.
 
وزیر آموزش و پرورش همچنین تصریح کرد: در یک بخش مختصر توسعه مشارکت موضوع مدارس خصوصی و غیردولتی مطرح است که از سال 1367 این مدارس راه‌اندازی شده و در حال حاضر 8.5 درصد معادل یک میلیون دانش‌آموز در مدارس غیردولتی مشغول به تحصیل هستند که به نظر می‌رسد با بسته‌های حمایتی که وزارت آموزش و پرورش حدود یک ماه پیش که آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ کرده بتوان درصد تحت پوشش مدارس غیردولتی را تا 2 سال آینده به حداقل 12 درصد رساند.
 
فانی در پایان خاطرنشان کرد: در بسته‌های حمایتی برنامه‌هایی از جمله خرید ظرفیت خالی مدارس غیردولتی، صدور مجوز برای تأسیس مدارس غیردولتی در زمان کوتاه و اعزام معلم و مأمور کردن معلمین آموزش و پرورش به مدارس غیردولتی برای کمک به این مدارس پیش بینی شده است.

انتهای پیام/
برچسب ها: برنامه ، حمایت ، مدارس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
احمد
۲۰:۳۳ ۱۱ مهر ۱۳۹۳
بدبخت دانش آموزی که معلمی باید سرکلاسش بیاید که نه با تغییرات کتب و نه با روش تدریس آشناست باید این بند را از قانون اساسی حذف کنند که آموزش تا دیپلم رایگان است.
اکبر
۱۵:۵۲ ۱۱ شهريور ۱۳۹۳
آهاااااااااااااااااای 20و30 سلام میدانم که شماهم مثل پیک بامدادی ونیمروزی وشامگاهی اعتنایی به حرفهایم نمی کنید من وظیفه خود می دانم که بگویم استان یزد این موش آزمایشگاهی که هروقت می خواهندکاری انجام دهند اول روی یزد امتحان می کننداین بار هم به جان مدارس دولتی افتادند و30مدرسه دولتی رابه غیردولتی تبدیل کردندچراکه مسولین آینده نگری نکردند وبه فکرمعلم نبودند وحالااگر برای مردم سودی ندارد برای خود رییس و روسا بعداز 35سال کار و بازنشستگی نان دارد وامروز یک مشت جوان که جویای کاربودند ازاین مدرسه به آن مدرسه بروند و مدارک جورکنند وهرمدیر غیر دولتی باپشتی خمیده وسری خالی ازمو وعصایی دردست برای خودش سازی می زند که پوشه ات باید فلان رنگ باشد دکمه دارباشد یابی دکمه ودرخواست یک تا4 عکس رادارند ودرآخراین مدیر به تعداد نیاز ازاقوام خود نیروی بیکار دارد که نیازی به بقیه نیاز نداشته باشد وهمین خویشان وقومان قرار است اول مهر فرزندان مادرس بدهند واقای صالح جوکار نماینده مردم یزد کجای مجلس نشستی که ببینی مسئولین آموزش وپرورش برای فرار ازمسئولیت چه برسر مدارس یزد می آورند وقانون اساسی را زیر پا می گذارند که بر اساس قانون اساسی ایران، آموزش و پرورش برای همهٔ کودکان و نوجوانان ایرانی تا دورهٔ متوسطه رایگان است و دولت وظیفه دارد امکان تحصیل را برای همگان از طریق وزارت آموزش و پرورش فراهم سازد. آقای حاجی بابا کجایی که یادت بخیر
ناشناس
۱۵:۲۳ ۰۷ شهريور ۱۳۹۳
خصوصی سازی فقط خالی کردن جیب مردم است هیچ پیشرفت علمی ندارد - والدین متخصص آموزشی نیستند که بتوانند درست تصمیم بگیرند این موضوع متاسفانه در مدارس خصوصی معضلی شده برای آموزش هرچه بهتر برای فرزندانمان
علی
۱۴:۲۲ ۰۷ شهريور ۱۳۹۳
اموال مردم را در اختیار بخش خصوصی نگذارید. این عمل شما بر خلاف قانون و نابود کردن قشر متوسط جامعه می باشد. راستی مالکان مدارس غیر انتفاعی چه کسانی هستند؟
مرتض
۱۳:۵۰ ۰۷ شهريور ۱۳۹۳
فانی صبح که از خواب بلند میشه یک تصمیم من در اوردی میگیره...
حسین
۱۵:۵۶ ۱۱ شهريور ۱۳۹۳
فانی آموزش وپرورش رافانی می کند
ایرانی
۱۳:۱۹ ۰۷ شهريور ۱۳۹۳
بخش خصوصی در امر اموزش قابل اطمینان نیست . و از سیاستهای نظام اسلامی پیروی نمی کند . فقط جیب خانواده ها را خالی می کند ، در واقع تجارت می کند نه تربیت .نگرش بخش خصوصی در امر آموزش بسیار پر برق نما است اما به بعد معنوی و اسلامی دانش آموزان توجهی ندارد و باعث اختلاف طبقاتی می شود .
محمدی
۱۳:۰۶ ۰۷ شهريور ۱۳۹۳
تورو خدا فقط بگید قراردادیای آموزش و پرورش کی قراره تبدیل وضع پیدا کنند