سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سنندج/

تولید سالانه بیش از ۱۳ هزار تن گوشت سفید در سقز

مدیر جهاد کشاورزی سقز با اشاره به اینکه در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت سفید سقز در سال به ۱۳ هزار و ۹۵۰ تن رسیده است گفت: باید زمینه صادرات گوشت سفید به شهرستان‌های همجوار سقز و کشور همسایه عراق فراهم شود.

به گزارش خبر نگار باشگاه خبر نگاران سنندج، پیشداد در مراسم افتتاح مرغداری گوشتی 25 هزار قطعه‌ای شهرستان سقزگفت: امروز سقز به یکی از قطب‌های مرغداری در کردستان تبدیل شده است.وی  افزود: برای راه اندازی این واحد مرغداری  7 میلیارد و 500 میلیون ریال هزینه صرف شده  که 5 میلیارد و 780 میلیون آن از طریق تسهیلات در اختیار شخص سرمایه گذار قرار داده شده و یک میلیارد و 72 میلیون ریال نیز توسط سرمایه گذار  هزینه شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سقزگفت :این مرغداری در زمینی به  مساحت 5200 مترمربع ساخته شده و سالانه 169 تن گوشت سفید تولید و زمینه اشتغال زایی 5 نفر را فراهم آورده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت سفید شهرستان در سال به 13 هزار و 950 تن رسیده است گفت: باید به نحو مناسب زمینه صادرات گوشت سفید به شهرستان‌های همجوار سقز و کشور همسایه عراق فراهم شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: تولید ، گوشت ، مرغ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.